In-Style Event bij Volvo Ton van Kuyk Alkmaar

Een inspiratiebron voor velen en een leuke gelegenheid om contacten te leggen.

“Er is meer in het leven dan een Volvo.” Daarom is er ook meer te beleven tijdens het In-Style Event van Volvo Ton van Kuyk Alkmaar! Een inspiratiebron voor velen en een leuke gelegenheid om contacten te leggen tijdens het In-Style Event aanstaande vrijdag in de showroom. Van 17:00 tot 21:00 uur kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, kennismaken met wat Volvo rijden zo speciaal maakt. Wat kunt u tijdens dit evenement verwachten?

Volvo vol van noviteit
Ontdek de werking van City Safety en hoe eenvoudig Park Assist Pilot kan helpen bij het inparkeren in de meest krappe parkeerplekken. Hierbij stelt Ton van Kuyk de nieuwste aanwinst, de Volvo V40, centraal. Uiteraard mag je deze noviteiten zelf ervaren! 



Muziek (thuis en onderweg)
Streaming Audio en Spotify, zijn ongetwijfeld termen die je eerder hebt gehoord. Maar wat houdt dit nu precies in? Ynter Sound & Vision, Bang & Olufsen dealer en specialist op het gebied van audio, is als expert aanwezig. Zij geven een demonstratie hoe je anno 2012 muziek vanuit huis eenvoudig kunt meenemen onderweg.



Meer dan een keuken
Een centrale plek in huis, waar de dag veelal begint, is aan de keukentafel. Van Slageren Keuken Design laat zien dat een moderne keuken veel meer is dan alleen een ruimte om te koken. Tevens is er een kok van Miele aanwezig die met veel aandacht voor smaak de mogelijkheden van de modernste stoomovens laat zien.



Aandacht voor jezelf
Ontspannen is zeer belangrijk. Bergen Cosmetics weet als geen ander hoe je dit het beste kunt doen, met heerlijke producten voor hem én haar. Dus of je nu ontspannen de dag wilt eindigen, óf deze juist energiek wilt beginnen, Bergen Cosmetics demonstreert hoe. 



De ‘warme dagen’ staan voor de deur
Haardencentrum Alkmaar heeft een passie voor haarden en is aanwezig om te laten ervaren hoe warmte en sfeer onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Laat je verder informeren over de vele soorten binnen- en buitenhaarden uit hun brede assortiment. 



Proef het zelf
Grand Café, Restaurant en Hotel Babylon in Alkmaar en Heerhugowaard is van alle markten thuis en dat laten zij je graag ervaren. Het gedreven team van Babylon zal iedereen tijdens het evenement voorzien van heerlijke versnaperingen. 



Leasing

Bij het maken van keuzes horen vaak concrete vragen. Koop je de auto zakelijk of wordt het de volgende keer toch leasen? Pure Lease is als leasemaatschappij aanwezig om alle vragen te beantwoorden op het gebied van leasing. 



Gezelligheid staat centraal tijdens dit leuke evenement dat Ton van Kuyk samen met bovenstaande ondernemers hebben georganiseerd. Naast de gezelligheid maakt je tevens kans op een Citytrip in een Volvo V40 naar Berlijn!


Volvo Ton van Kuyk Alkmaar 
Robbenkoog 6 - Alkmaar
 Tel. 072-5613644