VVD-delegatie komt zaterdag per bus naar kiezers toe

Lokale en landelijke politici zoeken het gesprek op

Aanstaande zaterdag, 17 november, bezoeken lokale en landelijke afgevaardigden van de VVD diverse kernen in de nieuw te vormen gemeente Schagen. Met een duidelijk herkenbare bus zullen zij door de omgeving toeren en mensen uitnodigen om met hen in gesprek te gaan over de lokale en landelijke politiek, gedachten van de partij en het verkiezingsprogramma van de VVD Schagen.

De lokale partij VVD Schagen heeft de afgelopen jaren een grote achterban opgebouwd en staat sterk in de regio. Dat is te danken aan de lokale betrokkenheid, de verkiezingsprogramma’s en het stabiele beleid van de afgelopen jaren. Een beleid waarin de VVD zaken aanpakte en veel resultaten boekte voor de inwoners van onze gemeenten. De partij hoopt dat de kiezers van Schagen, Harenkarspel en Zijpe inzien hoeveel de lokale VVD Schagen voor hen kan bereiken in de eigen omgeving, en meent dat zij het waard is om het vertrouwen van de kiezer daarom opnieuw te mogen krijgen.

De VVD-bus die zaterdag door de omgeving rijdt wordt bemand door staatssecretaris Fred Teeven, zes Tweede Kamerleden (Helma Nepperus, Barbara Visser, Bas van ’t Wout, Ybeltje Berckmoes, Roald van der Linde, Aukje de Vries), de huidige VVD-wethouders van de gemeente Zijpe (Piet Marees), Schagen (Jan Bouwes) en Harenkarspel (Myrthe Scheltema de Heere-Nierop), gedeputeerde Jan van Run en drie statenleden van de VVD fractie (Erik Annaert, Henk Hansen en Köksal Gör). Daarnaast zijn verder een groot aantal kandidaat-raadsleden aanwezig, waaronder lijsttrekker André Groot.

Bij elke halteplaats zullen de politieke vertegenwoordigers uitstappen en in gesprek gaan met aanwezige inwoners en voorbijgangers. Daarbij kunnen bijvoorbeeld onderwerpen zoals economische zaken, recreatie & toerisme, samenlevingszaken, grondpolitiek, openbare werken en ruimtelijke ordening de revue passeren. U kunt uw vragen persoonlijk voorleggen aan de politici, of onder vermelding van uw naam en adres om een schriftelijke reactie vragen.

U vindt de VVD-bus aanstaande zaterdag op de volgende locaties:
09.45 – 10.15 uur ontvangst locatie Blanckendaell-park
10.15 – 10.50 uur Tuitjenhorn
11.00 -  11.30 uur  Warmenhuizen, bij de AH vestiging
11.45 – 12.10  uur  Waarland
12.25 – 12.50 uur  Dirkshorn, bij de Spar supermarkt
13.15 – 13.40 uur  Schagerbrug
13.55 – 14.20 uur  Callantsoog, Dorpsplein
14.35 – 15.10 uur  ’t Zand, vlotbrug Keinsmerweg
15.25 – 16.00 uur   Schagen op de Markt
16.30 uur  einde  Blanckendaell-park

De lokale partij VVD Schagen nodigt iedereen uit om naar de halteplaatsen te komen, zodat er een levendig gesprek kan ontstaan over de toekomst van de nieuwe gemeente Schagen.
Komt u ook naar de de bus om in gesprek te gaan over uw ideeën? Komt u ook naar de de bus om in gesprek te gaan over uw ideeën?