BARBABORREL - NIEUWJAARSPARTY in WONDER’S

ingevoerd op 21-12-2012

Happy New Year! Vanaf 16.00 uur luiden wij 2013 in met een spetterende Barbaborrel!
Beneden draaien de DJ’s alle heerlijke hits van de jaren ’90 en boven herleven oude tijden met dansvloer krakers uit de jaren ’70 en ’80! Met DJ Marc Ligthart, Robert Blaauboer, Robert Bosman en Vinzent! En tussen 16.00 en 17.00 drankjes en hapjes van het huis!
gratis entree

Barbapapa neemt je mee terug naar de tijd van Baywatch, Dallas, The A-Team, Flodder, Dirty Dancing en Saturday Night Fever! Tijdens elke editie nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 70,80 en 90.

De muziek bij Barbapapa bestaat natuurlijk uit 70’s, 80’s, Hip-Hop, R&B, 90’s, Pop en een snufje swingbeats. Na de eerste uitverkochte editie afgelopen november zullen de aankomende edities alle heerlijke hits van vroeger weer uit de kast getrokken door een heel exclusief DJ genootschap.

Tijdens Barbapapa beleef je al je muzikale herinneringen steeds weer opnieuw. Op verschillende schermen komen je favoriete oldschool films voorbij. Maar waar het echt om draait is natuurlijk de muziek uit die goeie oude tijd! Barbapapa heeft het allemaal en nodigt jou en je vrienden uit om op dinsdag 1 januari de oude tijden laten herleven in Wonders!
Barbaborrel, nieuwjaarsparty in Wonder’s Barbaborrel, nieuwjaarsparty in Wonder’s