BARBAPAPA - 80’s/90’s feest in Wonder’s

Back in the days in Wonder’s!

Yesss! Na de uitverkochte Barbapapa-feesten in november en december, kun je op 9 maart weer los gaan op muziek uit de jaren ’80 en ’90!
Super gezellige sfeer, leuke mensen en natuurlijk de lekkerste hits van toen. En dat voor maar € 5,- entree! Jij komt toch ook?

Barbapapa neemt je mee terug naar de tijd van Baywatch, Jiskefet, The A-Team, Flodder, Dirty Dancing, Pippi Langkous en natuurlijk Bassie & Adriaan! Tijdens elke editie nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 70,80 en 90.

De muziek bij Barbapapa bestaat natuurlijk uit 70’s, 80’s, Hip-Hop, R&B, 90’s, Pop en een snufje swingbeats. Na de eerste uitverkochte editie afgelopen november zullen de aankomende editie alle heerlijke hits van vroeger weer uit de kast getrokken door een heel exclusief DJ genootschap.

Tijdens Barbapapa beleef je al je muzikale herinneringen steeds weer opnieuw. Op verschillende schermen komen je favoriete oldschool films voorbij. Maar waar het echt om draait is natuurlijk de muziek uit die goeie oude tijd! Barbapapa heeft het allemaal en nodigt jou en je vrienden uit om op zaterdag 9 maart de oude tijden laten herleven in de nieuwste uitgaanslocatie van Schagen, namenlijk: Wonders!

https://www.facebook.com/events/147961772034342/
Barbapapa in Wonder’s Schagen Barbapapa in Wonder’s Schagen
Madonna Madonna
wham wham
spice girls spice girls
2 unlimited 2 unlimited