BKS sponsort het team van Marius van Rijckevorsel

ingevoerd op 14-5-2013

Ook dit jaar steunt BKS Schagen het team van Marius van Rijckevorsel bij zijn beklimming van de Alpe d’HuZes.
Marius rijdt met het team van Ballast-Nedam voor het tweede jaar op rij de Alpe d’Huez op voor het goede doel. Vorig jaar heeft hij zijn doel behaald en de beklimming zes keer gemaakt. Ook dit jaar heeft hij als doel de Alpe zes keer te bedwingen op 6 juni. Net als vorig jaar is BKS shirtsponsor voor Marius.

Motivatie van Marius:
“De training en uiteindelijke beklimmingen van de Nederlandse berg is voor mij een persoonlijke kruistocht geworden. Een kruistocht die voor mij een strijd symboliseert. De strijd die onder andere mijn schoonmoeder, peetoom, opa’s en oma’s hebben moeten opgeven. Maar ook een kruistocht om het leven te vieren.”


Dit jaar onderschrijft BKS Schagen de waarde van goede doelen voor drie teams. Naast Marius en onze collega Niels sponsoren we ook Koos Snijders die ook zes maal de berg per fiets gaat beklimmen.

Persoonlijke pagina Marius van Rijckevorsel (http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/mrijck/marius-van-rijckevorsel/actie.aspx)

Persoonlijke pagina Koos Snijders (http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/koossnijders/koos-snijders/actie.aspx)

Wij wensen Marius en alle andere renners heel veel succes met de beklimming.