Open dagen druk bezocht

Rondkijken in fabriek en outlet dakkapellen

Met veel plezier kijken wij terug op de Open Dagen van 29 en 30 juni j.l. Of het nu kwam doordat het eindelijk weer eens mooi weer was maar de stemming zat er goed in en met ruim 300 enthousiaste bezoekers vonden wij de dagen zeer geslaagd.

In de hallen werd gewerkt aan de dakkapellen en werden rondleidingen gegeven. Doordat de dakkapellen werden geshowd in de verschillende stadia van het productieproces kreeg je een goed idee van de opbouw van een dakkapel en kon alles tot in de details worden uitgelegd. Onder de bezoekers waren veel mensen die in de nabije of wat verdere toekomst aan een dakkapel denken, relaties, bestaande klanten en omwonenden die wel eens wilden zien wat er in de fabriekshallen allemaal gebeurd.

Er was veel belangstelling voor de outlet dakkapellen (http://www.ruiterdakkapellen.nl/pg-12901-7-69034/pagina/outlet.html) die in de fabriekshallen te bekijken zijn en ter plaatse kunnen worden gekocht.

Uiteindelijk was er een hapje en drankje, maakte de barbecue overuren en was er voor de kinderen een springkussen, een mand vol leuke hebbedingetjes en zijn we tot de conclusie gekomen dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.

Kijk hier voor de laatste dakkapel modellen in de outlet! (http://www.ruiterdakkapellen.nl/pg-12901-7-69034/pagina/outlet.html)