Enquête Dinto 40 jaar

Vanuit het bestuur hebben we gemeend de mening van de leden te peilen over het bovenstaande. Hoewel aan de vroege kant (het lustrum wordt gevierd tijdens het seizoen 2008/2009) is het een goede zaak dat er nu al enige aandacht wordt besteed aan het hiervoor genoemde.
De achterliggende gedachte is als volgt: wil een meerderheid van de leden dat iets van nationaal dan wel van internationale allure naar Warmenhuizen moet worden gehaald (bijvoorbeeld de nationale damesselectie), dan kan je niet vroeg genoeg beginnen met het laten vastleggen van een afspraak. Mijn ervaring bij Vios was heel leerzaam, ruim anderhalf jaar voor de viering van het 75 jarig bestaan waren we begonnen met het strikken van een topclub als Ajax of Barcelona maar helaas we waren toch al weer te laat.

Maar zoals al eerder gesteld: wil een meerderheid van de leden iets kleins, zoals bijvoorbeeld een soundmixshow voor en door de leden dan zal de organisatie van zoiets duidelijk minder tijd en inspanning gaan vergen.

Maar het spreekt dat de organisatie van onze lustrumviering zoveel mogelijk de wensen van de leden ten uitvoer te brengen. En dat geldt evenzeer voor onze jeugdleden, ook jullie wordt verzocht eventueel met behulp van je ouder de vragen te beantwoorden.

Een verzoek op administratief gebied is dat naam, adres en emailadres wordt doorgegeven met als achterliggende gedachte dat het bestuur belangrijke berichten via de e-mail aan de leden kan doorgeven.

Ingevulde formulieren kunnen worden ingeleverd bij:
Joost Goudsblom Pimpelmeesstraat 4,
Mieke Schilder Dorsvlegel 6 of
Bobbes de Ruyter Stationsstraat 18-bv.

Het formulier kun je via onderstaande link gelijk invullen en e-mailen.

Wij hopen volgende maand al iets te kunnen berichten over deze enquête. Bij voorbaat dank voor de moeite.

Bestuur volleybalvereniging Dinto