Goedkoop geld lenen voor energiezuiniger maken woning

300 miljoen in fonds beschikbaar

Naast de B.T.W. stimuleringsregeling van 6% op arbreid kunnen huizenbezitters binnenkort tevens goedkoop geld lenen (tegen 3 á 3,5%) om het huis energiezuiniger te maken en uw woonlasten dus te verlagen.
Bij het nationaal Energiebespaarfonds kunnen leningen worden aangevraagd tussen de € 2.500,- en € 25.000,- met een looptijd van zeven tot tien jaar. Minister Blok heeft samen met de Rabobank en de ASN Bank hiervoor een fonds opgericht.
Voor de complete uitleg kijk op : http://nos.nl/artikel/564235-goedkoop-lenen-voor-huisisolatie.html (http://nos.nl/artikel/564235-goedkoop-lenen-voor-huisisolatie.html)

In combinatie met de 6% regeling (welke is verlengt (http://www.bouwendnederland.nl/nieuws/33600/bouw-blij-met-langer-lager-btw) tot 31-12-2014) wordt het nu erg aantrekkelijk om uw huis energiezuiniger te maken. Naast de financiële voordelen wordt het leefklimaat in uw woning ook veel beter, mits u hier een specialist voor inhuurt. Kortom een goed comfort in de woning draagt bij aan een gezonder leefklimaat dus een gezonder leven.

Door een maatwerkadvies aan te vragen op www.energieprestatiecheck.nl (http://www.bouwbedrijfdejong.nl/pg-1810-7-46683/pagina/energieprestatiecheck.html) krijgt u een inzichtelijke rapportage met de mogelijke aanpassingen aan uw woning met de daarbij behorende besparingen op uw energiekosten en terugverdientijden. Laat u de maatregelen uiteindelijk uitvoeren door Bouwbedrijf de Jong, krijgt u de kosten van het maatwerkadvies gewoon terug.