Herfst & Sint Maarten vier je in Schagen

Herfst in het Makado Centrum
Kinderworkshop – herfsthangers maken
De herfstvakantie staat voor de deur! De schoolboeken blijven in de tas en we mogen een week lang heel veel leuke en gezellige dingen doen. En omdat jij vakantie hebt, maken we het extra gezellig in het Makado Centrum. Kom op woensdag 23 oktober knutselen op het sfeervolle middenplein. Van 12.00 – 16.00 uur start de kinderworkshop ‘herfsthangers maken’. Vandaag maak jij een creatieve hanger van herfstartikelen. Uiteraard mag je jouw eigen pronkstuk mee naar huis nemen.
 
Sint Maarten
Maandag 11 november| winkels open tot 19.00 uur
Vlak voor Sinterklaas voet op Nederlandse bodem zet is er het grote Sint Maarten feest. Het is de naamdag van Martinus van Tours en wordt ook wel ”keuvelen” genoemd. De jeugd van Schagen bereid zich voor op de jaarlijkse keuvel keuring. Deze wordt op maandag 11 november gehouden bij de ingang van het Makado Centrum aan de gedempte gracht.
Er wordt natuurlijk weer volop gezongen en je krijgt lekkere traktaties. Wie weet ben jij één van de winnaars van de keuring en win je prachtige prijs! 
 
Alle kinderen van Schagen en omstreken zijn vanaf 16.30 uur welkom. In verband met Sint Maarten zijn alle winkels in het centrum van Schagen op maandag 11 november – traditiegetrouw – open tot 19.00 uur. 
 
Winkeliers wensen je een fijne herfstvakantie!