Word jij de Makado Mini Masterchef?

Kom naar het kinderkookweekend op zaterdag 22 en zondag 23 februari

Schagen heeft elke laatste zondag van de maand koopzondag. Aan het eind van de maand worden daarom tal van creatieve en sfeervolle activiteiten georganiseerd. Op zaterdag 22 en zondag 23 februari kunnen de jongste fijnproevers van Schagen en omgeving aan de slag als mini-koks tijdens het kinderkookweekend. Het middenplein wordt omgetoverd tot een sfeervolle kookstudio met een groot buffet vol verse lekkernijen en ingrediënten. Het zal de jonge koks aan niets ontbreken: schort, koksmuts, bakplaten, tafels, stoelen, keukengerei en volop lekkers. Hiermee worden in een handomdraai de lekkerste gerechtjes geserveerd. De geur van alle lekkere gerechtjes zal de klant verleiden naar het sfeervolle winkelplein.

Onder begeleiding van een professionele kok mogen de kinderen aan de slag. Tal van eenvoudige gerechtjes worden op zorgvuldige wijze voorbereid door onze fijnproevers. Voor de samenstelling van de gerechtjes wordt gebruik gemaakt van verse ingrediënten van de Makado ondernemers.

Word jij de Makado Mini Masterchef?
Deelnemers krijgen een mini koekenpannetje en mogen langs een buffet waar ze zelf de ingrediënten voor hun gerecht kunnen samenstellen. De lekkernijen worden tezamen een hopelijk smaakvol gerechtje. Alle deelnemers worden op de proef gesteld want de begeleidend kok en een publieksjury gaan de lekkere hapjes proeven. Uit alle deelnemers wordt de winnaar gekozen. De Makado Mini Masterchef mag het winnende gerecht bakken en promoten bij Albert Heijn. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door de food winkels van het Makado Centrum.
Word jij de mini masterchef  van Schagen? Kom naar het kinderkookweekend op za 22 en zo 23 februari Word jij de mini masterchef van Schagen? Kom naar het kinderkookweekend op za 22 en zo 23 februari