Samsung Galaxy S4 zoom spectaculair in prijs verlaagd !

Koop nu een smartphone en fotocamera in 1 voor slechts € 299,00....

Is het een camera of is het een smartphone…?

Nee het is de Galaxy S4 Zoom. Deze unieke smartphone heeft alles wat je zoekt in een camera. Zoals een Zoom Ring waarmee je de camera kunt bedienen en foto’s kunt sturen tijdens een telefoongesprek. Wil je haarscherpe foto’s in levendige kleuren maken? Ook daar heeft de Galaxy S4 Zoom alles voor in huis. Zoals een lichtgevoelige 16-megapixel CMOS Sensor. Hiermee vereeuwig je elke happening, in licht en donker, in professionele fotokwaliteit. Gewoon, met je smartphone. Een aparte camera heb je dus niet meer nodig.

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom kun je met de Galaxy S4 Zoom tijdens het bellen een foto maken en sturen. Deel jouw vakantie-ervaring, foto van je nieuwe vlam of familie-uitje waar je het in je telefoongesprek over hebt. Maak je net iets onvergetelijks mee? Laat je gesprekspartner in een foto of video meteen zien wat er gebeurt. Met één draai aan de Zoom Ring bedien je de camera en de camera app tijdens een telefoongesprek. Maak de foto en stuur ’m meteen in een bericht naar degene die je aan de lijn hebt. Zo kun je jouw leven live delen met vrienden en familie.

Gebeurt er plotseling iets wat je wilt vastleggen? Met de Galaxy S4 Zoom ben je altijd klaar om de perfecte foto te maken. Draai aan de Zoom Ring en je hebt meteen alle camerafuncties binnen bereik. Via het touchscreen kies je met één vingerbeweging de juiste settings. Wil je de belichting, kleurweergave en contrast handmatig instellen? Kies dan voor Manual Mode. Laat je liever de camera de ideale instellingen bepalen? Dan biedt Auto Mode uitkomst. Wat jij ook wilt, met één twist van de Zoom Ring ben je klaar om te fotograferen. Zodat je nooit meer dat ene perfecte fotomoment mist.

Onhandige draaiknoppen met onduidelijke icoontjes zijn voorgoed verleden tijd. Want met de Galaxy S4 Zoom bedien je jouw camera digitaal, met een paar snelle bewegingen op het touchscreen. Een foto nemen of bewerken? Draai aan de Zoom Ring en je activeert de camera, inclusief het overzichtelijke cameramenu met alle digitale functies. Ook zoomen is makkelijker dan met elke andere smartphone. Want via de Zoom Ring heb je meteen de controle over alle camerafuncties in handen.

Wil je een detail vastleggen of juist afstand creëren? Met de Galaxy S4 Zoom houd jij alle opties open. Door de lens met 10x optische zoom kun je inzoomen tot je met je neus bovenop de actie zit – zonder dat dit ten koste gaat van de scherpte, kleur en contrast. Bovendien hoef je niet langer een zware, onhandige camera mee te dragen om professionele foto’s te maken. Met de Galaxy S4 Zoom heb je dezelfde mogelijkheden als een systeemcamera, maar dan in broekzakformaat.

Een diner bij kaarslicht of een zonnige vakantiedag – met de Galaxy S4 Zoom leg je dierbare herinneringen in licht en donker perfect vast. Gegarandeerd in levendige kleuren en scherpe details. Samsung heeft de camera annex smartphone namelijk uitgerust met een extreem gevoelige lichtsensor. Wil je ook goed kunnen fotograferen in het donker? Met zijn lichtgevoelige sensor vindt de Galaxy S4 Zoom het licht in de duisternis.

Scherp en stabiel fotograferen is lastiger dan je denkt. Probeer je hand met camera maar eens lang stil te houden. En heb je wel eens geprobeerd om te fotograferen vanuit een hobbelige auto of op een varende boot? Met de Galaxy S4 Zoom is dat geen probleem. Optical Image Stabilization vangt elke trilling van de lens op. Zodat jouw foto’s altijd stabiel en scherp zijn. Ook als jij dat even niet bent.

Wat is een fotogenieke plek in de buurt? Open Photo Suggest op het touchscreen en jouw Galaxy S4 Zoom wijst je de weg. In een uitgebreide fotobibliotheek zie in één oogopslag waar de mooiste foto’s in de buurt zijn genomen. En al deze foto’s geven je inspiratie. Waar kan ik vanuit een verfrissend perspectief een bekende bezienswaardigheid vastleggen? En wat is de meest bekeken afbeelding in de buurt? Ook heb je direct toegang tot handige social apps en widgets zoals TourWrist, Panoramio en TripAdvisor. Dus waar ter wereld je ook bent, met Photo Suggest vind je altijd de beste fotolocaties.

Actie in het zonlicht, een portret binnenshuis of een uitzicht met zonsondergang – elk unieke fotomoment vraagt om specifieke instellingen. Is de belichting, kleur en het contrast goed afgestemd op de gelegenheid? Smart Mode Suggest helpt jou daarbij een handje. Door de situatie in te schatten en je de beste van de twintig Smart Modes aan te raden. Zo weet je zeker dat elke scene perfect tot zijn recht komt.

Leg elk moment professioneel vast met één van de Smart Modes. Voor elke situatie en elk creatief effect heeft Samsung de ideale instellingen vooraf geselecteerd. Wil je actie dynamisch vastleggen, een sfeervolle landschapsfoto maken of geluid toevoegen aan jouw creatie? Wat jij ook voor ogen hebt, je vindt de juiste belichting, kleurweergave en contrast in één van de twintig Smart Modes.

Komt u langs in de winkel voor uitleg of bestel de smartphone met 10 x optische zoom camera in het wit of zwart in onze webshop !

Bestel de kleur wit in de webshop> (http://www.ringfotoshop.nl/index.php?item=samsung-galaxy-s4-zoom-wit&action=article&group_id=10000087&aid=1216&lang=NL)
Bestel de kleur zwart in de webshop> (http://www.ringfotoshop.nl/index.php?item=samsung-galaxy-s4-zoom-zwart&action=article&group_id=10000087&aid=1225&lang=NL)
   
Team Beemster Schagen
S4Z S4Z
S4Z S4Z
S4 zoom S4 zoom
S4Z S4Z
S4Z S4Z
S4Z S4Z
S4Z S4Z