Metselbedrijf de Jong specialiseert zich in RedArt

Gecertificeerd partner van Rockwool

Metselbedrijf de Jong, als onderdeel van de De Jong groep uit ’t Veld, specialiseert zich verder op gebied van renovatie. Hierbij worden nieuwe ontwikkelingen en innovaties omarmt. Als gecertificeerd partner van Rockwool heeft Metselbedrijf de Jong zich laten opleiden tot RedArt Brick specialist.

REDArt Brick
REDArt Brick kan worden toegepast bij zowel nieuwbouw als renovatie of bij na-isolatie van bestaande gevels. Het systeem bestaat uit de Ultra isolatieplaat, die tegen de gevel wordt verlijmd en later wordt afgewerkt met gezaagde gevelstenen. De isolatie wordt vlak uitgevoerd, waardoor er geen beperkingen zijn voor wat betreft lagen- en koppenmaten. Met de keuze uit diverse kleuren en structuren creëert u een op maat gemaakte bakstenen gevel, in het door u gewenste metselverband. REDArt Brick kan worden toegepast op het bestaande buitenblad zodat er geen sloopwerk verricht hoeft te worden.

Voordelen
REDArt voorziet de buitenschil van een esthetische maar effectieve isolerende laag, waarbij koudebruggen worden voorkomen. Het isolatiesysteem bestaat uit een robuuste constructie die zijn thermische prestaties jaar na jaar zal behouden. Daarnaast zijn er nog extra voordelen:

• Comfortabel binnenklimaat, geen warmteverlies
• Geen schimmelvorming of vochtproblemen
• Een mooie, moderne gevel
• Geluidsisolatie

Voor meer gevelsystemen van Rockwool kunt u HIER (http://www.rockwool.nl/files/RW-BNL/images/RED_Gevelsystemen/REDAir/Downloads/Inspirerende%20gevelsystemen%20NL.pdf) de brochure downloaden

Getest systeem
Het REDArt systeem heeft zowel het ETA certificaat als het KOMO certificaat. Een getest product welke past bij de moderne eisen van de markt.

Meer informatie over dit systeem kunt u verkrijgen via info@dejongbouw.nl (mailto:info@dejongbouw.nl)
De gezaagde steen direct verlijmd op de isolatieplaat De gezaagde steen direct verlijmd op de isolatieplaat
REDARt Gevelsysteem Rockwool REDARt Gevelsysteem Rockwool
Enkele voorbeelden gevelstenen toepasbaar in REDArt Enkele voorbeelden gevelstenen toepasbaar in REDArt