Sony maakt nieuwe beeldtechniek met verbluffend resultaat

Mooiere kleuren, scherper, sneller en veelzijdig...

De nummer 1 fabrikant van beeldsensoren voor digitale camera’s en videorecorders ter wereld...

Marktleider op het gebied van sensoren
Sony is de nummer 1 fabrikant van beeldsensoren voor digitale camera’s en videorecorders ter wereld (gebaseerd op onderzoek van Sony van april 2012 tot maart 2013, waaruit blijkt dat Sony een marktaandeel van 50% heeft).

Nieuwe full-frame beeldsensor, geen optisch Low Pass-filter
De nieuwe full-frame 35-mm Exmor® CMOS-sensor met 36,4 MP levert hoge resolutie en gevoeligheid en weinig ruis. Door het verwijderen van het Low Pass-filter zijn foto’s helderder en gedetailleerder. De AR-coating beperkt reflectie en schittering.

On-chip lenzen zonder tussenruimten
Sony heeft het ontwerp en de positionering van elke on-chip lens geoptimaliseerd. Dit verhoogt de gevoeligheid terwijl er weinig ruis is. On-chip lenzen zonder tussenruimten kunnen zo meer licht verzamelen.

Verschillende ontwikkelingen in de sensortechnologie
De beeldsensor heeft geavanceerde sensorfuncties. Door lichtconcentratietechnologie verzamelen pixels meer licht en fotodiode-uitbreidingstechnologie vergroot de fotodiode om bereik en gevoeligheid van de sensor te verbeteren en ruis laag te houden.

BIONZ X
Sony introduceert met trots de nieuwe BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor die structuren en details in realtime natuurgetrouw reproduceert, zoals zichtbaar is met het blote oog.

Natuurlijke resultaten bij elk licht met BIONZ X
Wat maakt van de nieuwste processor van Sony onze beste ooit? Betere detailweergave en diffractiereducering geven natuurlijkere omtrekken en minder ruis, vooral bij kleinere diafragmaopeningen.

Verbeterde zonespecifieke ruisonderdrukking
Zonespecifieke ruisonderdrukking is beter dan ooit. Beelden worden in gebieden verdeeld en vervolgens wordt op elk gebied de beste ruisvermindering toegepast. Samen met detailweergavetechnologie krijgt u heldere beelden met fijne details.

16-bits beeldverwerking en 14-bits RAW-uitvoer
16-bits beeldverwerking en 14-bits RAW-uitvoer helpen het maximum aan details te behouden en produceren beelden van de hoogste kwaliteit met rijke kleurovergangen. De 14-bits RAW-indeling (Sony ARW) garandeert optimale kwaliteit voor latere aanpassing van het beeld (via Image Data Converter of andere software).

G-lenzen
Precisielenzen van Sony die voortgekomen zijn uit het beroemde Minolta.
G-lenzen geven visuele verfijning aan elk aspect van de beelden die ze produceren en laten gebieden waarop is scherpgesteld eruit springen en geven achtergronden een vloeiende weergave: een prachtige basis voor het maken van fotografische kunst.

Bekijk het volledige artikel op de Sony-site> (http://www.sony.nl/electronic/beeldtechnologie)

Team Beemster Schagen


Bron: Sony Nederland

Bionz Bionz
Bionz Bionz
Bionz Bionz