VIER PASEN GEZELLIG IN WONDERS

ingevoerd op 15-4-2014

ITALIAANSE BRUNCH € 19,50 p.p.
Heerlijke Mediterrane lekkernijen geserveerd op houten planken en/of schalen.
Huisgebakken foccaccia-brood uit onze woodstone oven, quiche, vitello tonato, fritatta omelet, pomodori-tomatensoepje, biscotti, chocolaatjes etc… Je kunt de brunch ook op zijn Italiaans beginnen, met een feestelijk glas Prosecco als aperitief. De prijs wordt dan € 22,50 p.p. De brunch kan worden gereserveerd tussen 10.30 en 15.00 uur

HIGH TEA € 17,50 p.p.
Uitermate populair bij jong en oud! Een heerlijke variatie van hartige&zoete, warme&koude gerechtjes geserveerd op een etagere. Van royaal belegde sandwiches, een soepje en chocolademousse tot een mini-smoothie, fruitsalade en Engelse scones etc. Helemaal op zijn paasbest beginnen? Proost dan bij binnenkomst met een glas Kir Royal. € 20,50. De High tea wordt geserveerd tussen 11.00 en 16.00 uur.

KIDS PLATTER € 10,=
Voor de kinderen is er een speciale Kids Platter, met lekkernijen om van te smullen. Ook kunnen ze paaseieren schilderen, kleurplaten kleuren en in de kinderhoek spelen.

EN ’S AVONDS…
Kunt u lekker van van onze uitgebreide kaart eten. Ook bieden we een aantal vlees en visspecials buiter de kaart om. En natuurlijk gezellig borrelen met een glas wijn, lekker speciaal biertje en lekkere hapjes.

Reserveren is gewenst en kunt u doen bij de bediening, telefonisch via 0224-212241 of online via de website.
Vier pasen gezellig in Wonders! Vier pasen gezellig in Wonders!