Ziber Event 2014

24 inspirerende workshops voor de ondernemende vormgever

Op zaterdag 28 juni is het zover; Het Ziber Event voor vormgevers! En dit jaar is het wel een heel speciale editie van het Ziber Event. Je kunt namelijk als vormgever kiezen uit wel 24 interessante en inspirerende workshops en zo jouw ideale dag samenstellen. Een dag die in het teken staat van de ondernemende vormgever.

24 workshops voor vormgevers
Tijdens het Ziber Event kun je 4 workshops kiezen van de 24 die we hebben samengesteld. Workshops van onder andere Pieter van de Helvoirt (Adobe), Matthé Stet (Fabrique), Prof.Dr. Jeff Gaspersz (Universiteit Nyenrode), Tim van der Wiel (3D Artist), Koen van der Donk (Playforward) en anderen. Ook zullen een aantal succesvolle Ziber partners hun kennis en ervaring met je delen, waaronder Gerard van Dam en Melissa van Gent (Pencilpoint), Friso Scheltema de Heere (SdH Vormgeving) en Jurgen van Baar (Jurstijl). Natuurlijk verzorgt Ziber zelf ook een aantal workshops over Ziber Cloud, Ziber DS3, de MediaPublisher, vindbaarheid bij Google en Online campagnes. Bekijk het hele programma op www.ziberevent.nl (http://www.ziberevent.nl)

De 24 workshops zijn onderverdeeld in 6 thema’s, zodat er altijd wel onderwerpen bij zitten die juist jou aanspreken. De thema’s zijn;
• Jouw eerste Ziber website
• Haal meer uit Ziber
• Laat je inspireren door onze gastsprekers
• Kansen voor jouw reclamebureau
• Vindbaar bij Google
• Maak een online campagne
Je kunt het hele programma en alle workshops bekijken op:

www.ziberevent.nl (http://www.ziberevent.nl)

Wil je met meerdere mensen komen?
Dat kan! Iedereen die komt kan 4 workshops volgen, dus misschien is het wel leuk als een collega ook mee komt. Zo kun je samen meer sessies volgen. Als er bijvoorbeeld in jouw bureau een nieuwe vormgever werkt zijn de sessies in het thema ‘Jouw eerste Ziber website’ ideaal om te volgen. Werk je langer met Ziber? Dan zijn de sessies in het thema ‘Haal meer uit Ziber’ juist weer interessant. Kortom schrijf je gratis in en stel jouw eigen dagprogramma samen!

www.ziberevent.nl (http://www.ziberevent.nl)

Uitreiking Ziber Awards 2014
Op het Ziber Event zullen voor de 7e keer de jaarlijkse Ziber Awards worden uitgereikt aan de beste vormgevers. Dit jaar wederom in de categorien ‘Beste website’, ‘Beste webshop’ & ‘Beste display’. Daarnaast wordt in samenwerking met het Mediacollege Amsterdam en CJP de Ziber Young Talent Award 2014 worden aan het aanstormend talent.

www.ziberawards.nl (http://www.ziberawards.nl)

Borrel & netwerken
We sluiten de dag af met een borrel en gezellig bijpraten. En natuurlijk geven we nog een slinger aan het ondertussen welbekende Ziber Rad van Fortuin!

Deelname is gratis
Het Event is mogelijk gemaakt door Ziber en haar partners. Hierdoor is deelname aan het Event gratis voor jou als vormgever. Je hoeft je alleen nog maar in te schrijven via www.ziberevent.nl! We hopen je te zien op deze speciale dag. Mis het niet.

Schrijf je hier in: www.ziberevent.nl (http://www.ziberevent.nl)

Het Ziber Team

Ziber Event 2014 in Amsterdam Ziber Event 2014 in Amsterdam