Beste webshop 2014?

nominaties Ziber Award 2014 zijn bekend

Visueel design en creativiteit, Structuur en navigatie, content (inhoud), interactiviteit, productaanbod en gebruiksvriendelijkheid. Het waren de criteria die werden gehanteerd door de jury tijdens het beoordelen en aansluitend nomineren van de vijf beste en mooiste webshops.

In de categorie beste webshop konden bij Ziber aangesloten vormgevers de producten Shoplin inzenden en de producten Standaardsite en Sitehand in combinatie met een Producten- en Producten bestel module (webshop). Genomineerd voor beste Webshop 2014 zijn:

Dien ontwerp - www.stijlbergen.nl (http://www.stijlbergen.nl)
Koersvast - www.loveinthecity.nl (http://www.loveinthecity.nl)
MaxDesignCompany - www.mvkantoor.nl (http://www.mvkantoor.nl)
Pencilpoint - www.anemoon-bodycare.nl (http://www.anemoon-bodycare.nl)
Studio Melkkoe - www.mistervape.nl (http://www.mistervape.nl)

Omdat de Ziber Awards een echts ‘vakprijs’ is kunnen meer dan 200 reclamebureaus uit Nederland en België stemmen op hun favoriet via: http://cloud.ziber.nl (http://cloud.ziber.nl). De winnaar zal tijdens het jaarlijkse Ziber Event wat plaats vindt op zaterdag 28 juni 2014, op het Mediacollege te Amsterdam, bekend gemaakt worden. Wil je als vormgever bij de uitreiking aanwezig zijn? Meld je dan aan voor het Ziber Event via www.ziberevent.nl (http://www.ziberevent.nl)