Jurstijl winnaar ’Beste display 2014’

Reclamebureaus kiezen voor 7de keer de beste designs

Op het Ziber Event in Amsterdam zijn op zaterdag 28 juni de Ziber Awards uitgereikt aan de vormgevers met de beste designs voor Display, Webshop en Website. Ook is een student van het Mediacollege Amsterdam verkozen als aanstormend talent en heeft de Young Talent Award 2014 gewonnen. Alle winnaars zijn verkozen door meer dan 200 reclamebureaus. Het winnen van een Ziber Award is dan ook een absolute waardering van collega vormgevers.

Vormgevers event
Het was zaterdag 28 juni dat het Mediacollege in Amsterdam haar deuren opende voor een uniek evenement (http://www.ziberevent.nl) dat was georganiseerd door Ziber en haar partners. Een dag vol met workshops en inspirerende sessies voor vormgevers van onder meer Ziber (http://www.ziber.nl), Adobe (http://www.adobe.nl), Nyenrode (http://www.nyenrode.nl), Fabrique (http://www.fabrique.nl), Playforward (http://www.playforward.nl ), Pencilpoint (http://www.pencilpoint.nl), Pencilpoint (http://www.pencilpoint.nl) en vele anderen. En alle workshops waren gericht op de ondernemende vormgever. Daarom was het Mediacollege (http://www.ma-web.nl), een bolwerk van creatieve opleidingen in Amsterdam, de uitgelezen locatie voor deze unieke vormgevers dag.

Ziber Awards 2014
Aan het einde van alle workshops werden voor de 7de keer de Ziber Awards (http://www.ziberawards.nl) uitgereikt aan vormgevers die met hun design het meest zijn opgevallen bij hun vakgenoten. Na de uitreiking van de Young Talent Award 2014 aan Nienke Flietstra (http://www.ziberawards.nl/nw-16160-7-3533579/nieuws/jong_talent_in_de_schijnwerpers_tijdens_het_ziber_event.html?page=1) was het de beurt aan de reclamebureaus die met Ziber software de mooiste resultaten hebben gemaakt voor hun klanten. Er werden prijzen uitgereikt voor de beste display (http://www.senseview.nl), beste webshop (http://www.shoplin.nl), beste website (http://www.sitehand.nl) en hoogste klantwaardering (http://www.ziber.nl/bv-6457-0/reviews).

Beste Display 2014
De award voor de beste Display 2014 gaat dit jaar, net als vorig jaar, naar Jurgen van Baar (Jurstijl.nl (http://www.jurstijl.nl)). Hij heeft de prijs gewonnen met zijn display voor Bejo (http://www.bejo.nl) (bejo.senseview.nl (http://bejo.senseview.nl)), die het bedrijf inzet tijdens beurzen en open dagen. Vorig jaar won Jurgen de prijs ook met de display voor Bejo en omdat hij de Display volledig heeft vernieuwd tot versie 2.0 is hij ook dit jaar door zijn vakgenoten verkozen tot de beste!

Meer informatie over wat een display is kun je lezen op www.senseview.nl (http://www.senseview.nl)
Jurstijl wint award Beste Display met BEJO 2.0 Jurstijl wint award Beste Display met BEJO 2.0
Beste Ziber Display 2014 door Jurstijl wordt goed ontvangen op Facebook,... Beste Ziber Display 2014 door Jurstijl wordt goed ontvangen op Facebook,...