Ingezonden mededeling: Jeugdsportproject

ingevoerd op 25-8-2014

JEUGDSPORTPROJECT; SPORT JIJ OOK MEE?

Wat is er nu leuker dan sporten uitproberen zonder verdere verplichtingen? Precies! Nog meer sporten proberen! Schrijf je vanaf 18 augustus in voor het JeugdSportProject van Sportservice Schagen en kijk snel wat het sportaanbod is.
Sportservice Schagen opent op maandag 18 augustus de inschrijving voor de eerste periode van het JeugdSportProject (JSP) voor het schooljaar 2014-2015. Het JSP biedt kinderen uit groep 1 t/m 8 de mogelijkheid om met een sport kennis te maken, bij een vereniging, zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor € 5,- mogen de kinderen vier lessen meesporten. De lessen van JSP 1, verzorgd door ervaren of gediplomeerde trainers, worden gegeven tot de meivakantie (week 38 t/m 41).

Na JSP 1 wordt er gedurende het schooljaar nog drie keer een JSP georganiseerd waarvoor steeds per periode kan worden ingeschreven. Elke periode is er nieuw sportaanbod, houd de website dus goed in de gaten!
Inschrijven
Om te kunnen deelnemen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan uitsluitend via de speciale JSP-website: www.jsp-sportservice.nl en steeds per periode. Heb je al eerder meegedaan met het JSP? Log dan gewoon weer in met je oude gegevens.
Voor JSP 1 hebben kinderen van 18 t/m 31 augustus de tijd om zich aan te melden voor fantastische sporten. Alvast een klein voorproefje? Wat dacht je van snorkelen, karate of atletiek? Wil je weten wat er nog meer wordt aangeboden? Trek dan snel je sportschoenen aan en sprint vanaf 18 augustus naar www.jsp-sportservice.nl! JSP, Sport jij ook mee?

Voor meer informatie kunt u de JSP-website raadplegen: www.jsp-sportservice.nl of contact opnemen met Ciska van der Voort via jsp@sportserviceschagen.nl of tel: 0224 - 214 774.