Volop winkelplezier tijdens Verenigingendag & Koopzondag

Schagen, 11 september

Verenigingendag
Zaterdag 20 september – 11.00-16.00 uur


Dat Schagen een rijk verenigingsleven heeft blijkt uit de vele aanmeldingen voor de jaarlijkse Verenigingendag die op zaterdag 20 september wordt georganiseerd. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, sport of hobby? De Verenigingendag is een bron van informatie en inspiratie en laat zien wat Schagen allemaal te bieden heeft. Er staan meer dan 20 kramen bemand met enthousiaste mensen die je graag alles vertellen over hun vereniging. De verenigingendag is informatief en persoonlijk. Wel zo leuk! Wat ons betreft een prettige kennismaking met het verenigingsleven in Schagen.

De Verenigingendag start om 11.00 uur. De kramen staat opgesteld op het middenplein en het plein bij ZIZO!

Tractor Race
Woensdag 24 september | 14.00-16.00 uur

Vooruitlopend op onze boeren koopzondag, kunnen de allerkleinsten meedoen met een heuse tractor race. Een heerlijke woensdagmiddag voor de kinderen.

Koopzondag 28 september
Boer Koe Helena 105 hoogtepunt op koopzondag| 14.00 – 16.00 uur

Albert Heijn staat bekend om de diverse landenthema’s. In september blijven we dicht bij huis. De supermarkt organiseert het ‘Boer’nLeven’. Een leuk thema om op aan te haken. Tijdens de koopzondag krijgen we bezoek van boer Jacob Rens en zijn koe Helena 105.

Koe Helena is de meest optredende koe van Nederland. Zo is ze de eerste koe in Europa die door een hoepel springt. Ook verzorgt ze een humoristische koeienquiz. Jacob Rens en zijn Koe Helena 105 staan al jaren samen op de planken. Helena is een zeer speciale koe. Ze is extreem rustig en lief. Ze kan tegen alle soorten “lawaai” en is dol op applaus. De kinderen kunnen gratis limonade tappen bij de Limonadekoe en we hebben nog meer boerenpret voor u in petto. Kom naar het Makado Centrum en geniet van een heerlijke boerenmiddag. Website van Koe Helena (http://www.koehelena105.nl/)

Op de koopzondag zijn de winkels open van 12.00-17.00 uur.
Verenigingendag in het Makado Centrum in Schagen op zaterdag 20 september van 11.00 - 16.00 uur Verenigingendag in het Makado Centrum in Schagen op zaterdag 20 september van 11.00 - 16.00 uur