Panasonic met 10 x zoom en Leica lens... Nu € 119,00

De kleine camera om altijd bij je te hebben...

Bekijken en/of bestellen in de webshop >>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-61532/product/panasonic_dmc_sz3.html)

Panasonic Lumix DMC-SZ3
De Lumix DMC-SZ3 van Panasonic is een stijlvolle compact camera met een groot LCD-scherm, een LEICA DC lens, beeldstabilisatie, 10x optische zoom en 20x intelligente zoom. Het is niet zomaar een camera, het is een camera met kwaliteit die uw creativiteit voor het maken van foto’s en video’s stimuleert.

Leica lens en kwaliteit
De kwaliteit van de camera uit zich in een goede scherpte, heldere opnamen en mooie kleurnuances. De Lumix DMC-SZ3 heeft de Venus Engine en een 16,1 Megapixel MOS-sensor waarmee opnames gemaakt kunnen worden bij een gevoeligheid van maximaal ISO 3200. De Intelligent Noise Reduction zorgt er voordat de foto’s zo min mogelijk ruis bevatten. Met de 10x optische zoom van de LEICA DC lens heeft u het bereik (25 - 250mm in 35-mm equivalent) om alles vast te kunnen leggen!

Snelheid
De digitale signaaloutputtechnologie is razendsnel. U kunt tot wel 10 beelden per seconde maken met de mechanische sluiter op de volledige resolutie en tot 5 beelden per seconden waneer u fotografeert in continue AF-stand. De framesnelheid, AF-instellingen en de opnameresolutie zijn gemakkelijk te kiezen op basis van de snelheid van uw onderwerp.

Bijzondere effecten
U heeft de beschikking over 12 bijzondere filter effecten. Pas met de ”Creative Control Mode” bijzondere effecten toe op uw opnamen zoals Expressive, Retro, High Key, Impressive Art, Cross Process, Toy Effect en Miniature Effect. Zo worden gewone momenten ineens de meest prachtige herinneringen!

Kenmerken
- Venus Engine en een 16,1 Megapixel MOS-sensor
- Beeldstabilisatie, 10x optische zoom en 20x intelligente zoom
- Stijlvolle camera met een groot LCD-scherm en LEICA DC lens
- Optimale ruisonderdrukking met Intelligent Noise Reduction
- Beschik over 12 bijzondere filtereffecten met Creative Control Mode
- Leg snelle momenten scherp vast met wel 10 beelden per seconde

Team Beemster Schagen
Panasonic DMC-SZ3 Panasonic DMC-SZ3
Panasonic DMC-SZ3 Panasonic DMC-SZ3
Panasonic DMC-SZ3 Panasonic DMC-SZ3