2e KERSTDAG D-RASHID IN LATIN WONDERLAND (WONDERS)

ingevoerd op 20-12-2014

OP 2E KERSTDAG VANAF 23.00 UUR VERANDERT WONDER’S IN LATIN WONDERLAND! IN EEN MAGISCHE OMGEVING KUN JE GENIETEN VAN DE BESTE LATIN HOUSE MUZIEK. MET EEN TROPISCHE MAAR VOORAL HEERLIJKE LINE UP WORDT DIT EEN AVONDJE SMULLEN VOOR IEDERE LIEFHEBBER: D-RASHID, BRIAN CHUNDRO & SANTOS, ANDREW MATHERS, BOOTSMEN & MORE. HET WORDT EEN HEERLIJKE KERSTNACHT MET ECHT GOEIE HOUSE IN DE STIJL VAN RITMISCHE SAMBA’S, FIJNE LATIN GROOVES EN SEXY TRIBALS!

De koning van de latin en opperman achter Latin Village komt op bezoek bij Latin Wonderland. We hebben het over D-Rashid! Zijn uitstraling en brede glimlach gaan verder dan de Chinese Muur en daarom is hij ook zo geliefd. Met een extra sexy en zwoele set zal hij het dak eraf blazen…
Ook back to back sensatie Brian Chundro & Santos, de mannen die latinhouse door hun aderen hebben stromen zijn aanwezig in het huis van Latin Wonderland.Andrew Mathers is een van de upcoming talenten die ons land rijk is. Met zijn Latin House weet hij elke keer weer zijn publiek uit hun dak te laten gaan.
Maar ook onze Bootsmen zijn populair in Schagen en gaan de dj booth rocken met hun heerlijke ritmes waarbij stilstaan sowieso geen optie is. Saampjes zullen zij de avond opwarmen op een hoog niveau.
De overige sexy house beats komen deze nacht uit handen van The Classified, Mats Dekker, Tom Beets en Vinzent. Are you ready??

LADYTICKETS & VOORVERKOOP
Speciaal voor de dames zijn er ladytickets verkrijgbaar. De ladytickets geven 2 dames toegang tot het feest met 1 ticket en kosten 12,50 euro. Er zijn 100 ladytickets beschikbaar, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent, op = op! Reguliere tickets kosten 7,50 euro en zijn online te bestellen via http://www.wondersetenendrinken.nl/locatie/schagen/agenda/latin-wonderland-house-feest-kerst-dj-wonders-schagen#read-more
Latin Wonderland in Wonder’s Latin Wonderland in Wonder’s