Beemster Schagen ruimt op! De laagste prijs van Nederland. No.3

Samsung NX20 systeemcamera + 18-55mm. Nu € 399,00 !

Samsung NX20 systeemcamera + 18-55mm
De compacte Samsung NX20 systeemcamera is voorzien van een 20.3 megapixel beeldsensor die specifiek is afgestemd op het NX-systeem van Samsung. De sensor vangt veel licht op, heeft een groot dynamisch bereik en produceert kwalitatief hoge beelden met weinig ruis. Uw opnames kunnen zich meten met de kwaliteit die u kent van hoogwaardige spiegelreflexcamera’s!

Kantelbaar en razendsnel
De Samsung NX20 systeemcamera beschikt over een 3” kantelbaar display welke zelfs in de volle zon diepe zwarte tinten en realistische kleuren weergeeft. Zo kunt u probleemloos fotograferen en filmen vanuit lastige hoeken of vanuit nieuwe perspectieven. De compositie is ook te bepalen via de elektronische zoeker. Dankzij het elektronische eerste sluitergordijn bedraagt de meest korte sluitertijd maar liefst 1/8000 sec. Snel voorbijgaande momenten en razendsnelle onderwerpen zijn vast te leggen met de hogesnelheidsopnamefunctie van 8 frames per seconde. Deze eigenschappen van de Samsung NX20 maken echt het verschil!

Filmen en delen
De Samsung NX20 systeemcamera beschikt over een full HD video opnamefunctie. Het bereik van de beeldhoek en de zoomlens geven u vele mogelijkheden. En dankzij de ingebouwde wifi kunt u deze video’s en uw foto’s snel en gemakkelijk uploaden en delen via uw sociale netwerken.

Bekijken en/of bestellen in de webshop>>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-61609/product/samsung_nx_20__18-55mm.html)

Samsung NX 20 + 18-55mm Samsung NX 20 + 18-55mm