Beemster Schagen ruimt op! De laagste prijs van Nederland. No.2

Sony HDR AZ1 VR Action Cam Mini Remote Kit. Nu € 299,00 !

Sony HDR-AZ1 Action Cam Mini
Met de Sony HDR-AZ1 Action Cam Mini legt u al uw actievolle avonturen met haarscherpe details en prachtige natuurlijke kleuren vast. De action cam is kleiner, lichter en is slechts twee derde van de grootte van de vorige modellen action cam’s van Sony. Daarnaast beschikt de action cam over een spatwaterbestendige behuizing. Ondanks zijn kleinere afmetingen beschikt de AZ1 toch over alle functionaliteit van de grotere modellen, zoals full HD video, een Exmor R CMOS-sensor, GPS, wifi en NFC One-Touch. De AZ1 is de perfecte metgezel voor al uw activiteiten waar u ook gaat.

Full HD video en superslowmotion
Met de Sony AZ1 maakt u full HD opnames met kristalhelder stereogeluid in het XAVC S-formaat met een bitrate van 50Mbps. Dankzij deze hoge bitrate legt u alles zonder problemen in uitstekende kwaliteit vast. Maak superslowmotion opnames met 120fps op 720p HD. Sluit de action cam aan op uw full HD televisie om uw acties in volle detail en vloeiende slowmotion terug te bekijken. De zeer gevoelige Exmor R CMOS-sensor en de ultragroothoek Zeiss Tessar lens met een beeldhoek van 170 graden legt alles onberispelijk vast..., zelfs bij weinig licht. Onscherpte en ongewenste trillingen en bewegingen worden hierbij effectief tegengegaan door de SteadyShot beeldstabilisatie.

Bestand tegen de elementen
U hoeft zich geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, de AZ1 voldoet dankzij het spatwaterbestendige ontwerp aan de IPX4-classificatie. Daarnaast is deze action cam uw ideale partner voor de wintersport. De AZ1 is bestand tegen temperaturen tot -5°C zonder waterdichte behuizing waardoor deze perfect is voor o.a. skiën en snowboarden. Gebruik de waterdichte behuizing om onderwater opnames te maken tot een diepte van 5 meter. De behuizing biedt ook uitstekend bescherming tegen stof en vuil en beschadigingen door schokken of stoten. De Sony AZ1 Action Cam Mini is werkelijk waar op alles voorbereid.

Volledige controle
Voor volledige controle over de action cam hoeft u alleen maar de meegeleverde RM-LVR2V live-view afstandsbediening om uw pols te doen. Hiermee kunt u op afstand bestanden afspelen, opnames verwijderen, GPS-loggen en bestanden overzetten naar de action cam. Maak gebruik van de PlayMemories app om uw opnames te verbeteren op smartphone of tablet. U kunt via de app ook bestanden op afstand afspelen en instellingen op de action cam zelf beheren. Dankzij de ingebouwde NFC One-Touch functionaliteit is verbinding maken tussen uw smartphone en tablet zeer eenvoudig. U hoeft alleen maar met uw smartphone of tablet de behuizing van de action cam aan te raken om verbinding te maken en u kunt aan de slag.

Bekijken en/of bestellen in de webshop>>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-63772/product/sony_hdr_az1_vr_action_cam_mini_remote_kit.html)


Sony HDR AZ1 VR Action Remote Kit Sony HDR AZ1 VR Action Remote Kit