Nikon P 600 camera met 60x zoom nu voor € 299,00

Spectaculaire prijs voor een spectaculaire camera !

Nikon Coolpix P600 compact camera
De speelse 16.1 megapixel Nikon Coolpix P600 compact camera stimuleert uw creativiteit! Met 60x optische zoom en het 3.0” kantelbare display zijn er letterlijk geen grenzen meer: maak macrofoto’s vanuit bijzondere hoeken, maak foto’s in een kleine ruimte met de grote beeldhoek, film vanuit een lastig standpunt zonder op uw tenen te hoeven staan, leg snelle momenten vast met 7 beelden per seconde of maak een close-up van iemand die ver weg staat - zonder dat u een stap hoeft te verzetten of van lens hoeft te verwisselen. De P600 heeft alles in huis..., ook wifi!

Beeldkwaliteit
De Coolpix P600 heeft een groot zoombereik van 60x optische zoom dat te verdubbelen is met de dynamische zoom. Hiermee kunt u verder inzoomen dan met de optische zoom terwijl de maximale beeldresolutie behouden blijft. De lichtgevoelige sensor wordt ondersteunt door een snelle processor en slimme technieken zoals de beeldstabilisatie. De scherpstelling met onderwerpherkenning is razendsnel en de beeldstabilisatie zorgt ervoor dat uw opnamen in elke situatie haarscherp zijn, zelfs als u tot het uiterste bent ingezoomd of loopt terwijl u foto’s of full video’s met stereogeluid maakt.

Instellingen en retoucheren
Als u zelf de instellingen wilt bepalen dan kan dat: de P600 beschikt over 21 automatische onderwerpstanden en over een aantal handmatige standen. Zo kunt u stap voor stap leren fotograferen. Het is mogelijk om veelgebruikte functies toe te wijzen aan de speciale functieknop zodat u deze snel bij de hand heeft. Door de camera horizontaal of verticaal te pannen kunt u indrukwekkende 180° of 360° panoramafoto’s maken zonder statief! Achteraf kunt u een foto eenvoudig bewerken door filters toe te passen via het speciale retoucheermenu. Hiermee kunt u uw onderwerp of een bijzondere sfeer extra benadrukken!

Draadloze opties
Door de Wireless Mobile Utility app op uw smartphone of tablet te installeren kunt u direct verbinding te maken met de Nikon Coolpix P600 compact camera. Stuur foto’s door naar uw smartapparaat, voeg gps-gegevens toe aan de bestanden en deel ze via social media of publiceer ze direct op uw weblog. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Bekijken en/of bestellen in de webshop>>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-62817/product/nikon_coolpix_p600.html)

Team Beemster Schagen
Nikon P600 Nikon P600
Nikon P600 Nikon P600
Nikon P600 Nikon P600