Bij Wardenaar huurt u ook elektrische CV ketels

ingevoerd op 13-1-2015

In december 2014 zijn er weer vier elektrische CV-ketels CV unit elektrisch (http://www.wardenaarverwarming.nl/pd-662-7-47273/product/cv_unit_elektrisch_op_wielen_type_22.html) van Mobil in Time toegevoegd aan de range van de verhuurvloot van Wardenaar uit Schagen.
Hiermee kan op eenvoudige wijze, zeer nauwkeurig, de vloerverwarming in de bouwfase opgestookt worden. Door de fijninstelling wordt de vloer gelijkmatig vanaf een lage temperatuur gedroogd van binnen uit.
Dit geeft in de praktijk een uitstekend droogresultaat.
Ook kan een bestaande installatie met een defecte ketel of wanneer er nog geen gas op de bouw is op eenvoudige wijze gevoed worden met deze mobiele CV Unit.
Natuurlijk kan deze mobiele ketel, hij is gemonteerd op een makkelijk te verrijden steekwagen,ook ingezet worden in combinatie met onze warmwaterheaters van Winterwarm.
Bekijk de warmwaterheaters van Wardenaar (http://www.wardenaarverwarming.nl/pd-662-7-49538/product/warmwaterheater_wwh_230.html)
Vraag vrijblijvend huur- of koopprijzen bij Wardenaar Verwarming Verhuur in Schagen.
Uitbreiding van ons assortiment elektrische verwarming,CV ketel,warmwater,vloerverwarming.bouw.huren Uitbreiding van ons assortiment elektrische verwarming,CV ketel,warmwater,vloerverwarming.bouw.huren
Warmwaterheater,winterwarm,WWH230,CV,wardenaar,huren,schagen,cvunit Warmwaterheater,winterwarm,WWH230,CV,wardenaar,huren,schagen,cvunit