De Samsung NX1... Kom hem bewonderen bij Beemster Schagen

Koop een Samsung NX1 en ontvang een hoge inruilkorting !

Bekijk hier de introductiefilm >>> (https://www.youtube.com/embed/Y2x1DK5v41w#t=376)

Krijg tot wel €600,00 inruil op uw huidige systeem- of reflex camera bij aanschaf NX1 + 16-50 F2.0-F2.8 !
Vraag om meer informatie, of uw inruilprijs bij ons in de winkel !

Samsung NX1 systeemcamera
Samsung gooit het met de Samsung NX1 systeemcamera wel over een heel andere boeg door een tal van indrukwekkende specificaties te verpakken in een compacte stof- en spatwaterbestendige body van slechts 550 gram. De NX1 huist ongelofelijk veel functies en staat garant voor kwaliteit. U kunt niet alleen fotograferen in RAW en filmen in 4K kwaliteit met 24fps én stereogeluid maar ook alles delen middels wifi.

Snel en uiterst lichtgevoelig
De 28.2 megapixel BSI-CMOS sensor van APS-C formaat wordt ondersteund door een snelle processor waardoor u in alle omstandigheden kunt profiteren van de beeldkwaliteit en de snelheid van de camera. Met een automatisch scherpstelsysteem dat gebaseerd is op 205 fasedetectie AF-punten heeft de NX1 geen enkele moeite met het volgen van bewegende onderwerpen. U kunt fotograferen met wel 15 frames per seconde en geen onderwerp is te snel met een kortste sluitertijd van 1/8000s.

Samsung NX1 is slim
De Samsung NX1 is extreem snel maar ook zeer lichtgevoelig te noemen. De ISO-waarde is instelbaar van 100 tot 25600 waardoor u gewoon in de schemering of een donkere ruimte kunt fotograferen zonder te hoeven flitsen. Naast handmatige instellingen beschikt u met de NX1 over een slimme automatische stand waarmee u werkelijk alles kunt vastleggen..., van vuurwerk tot zonsondergangen, watervallen en panorama’s.

Kantelbaar touchscreen en elektronische zoeker
Naast de automatische scherpstelling kunt u het heldere AMOLED touchscreen van 3.0” gebruiken om met uw vinger scherp te stellen op uw onderwerp waarna er direct wordt afgedrukt. Het display is bovendien kantelbaar zodat het eenvoudig is om boven een menigte uit te filmen bij een evenement of om een gedetailleerde macrofoto te maken van een rups in het gras zonder dat u op de grond hoeft te gaan liggen. Wilt u liever op de traditionele manier aan de slag? Dan kunt u de hoge resolutie elektronische zoeker gebruiken om uw compositie te bepalen.

Wifi en andere aansluitingen
Naast wifi via NFC is de Samsung NX1 systeemcamera voorzien van bluetooth. De gratis te downloaden Samsung SMART Camera app stelt u in staat om bestanden eenvoudig over te brengen naar een tablet of smartphone of uw smart apparaat te gebruiken als afstandsbediening voor de camera. Dit is bijvoorbeeld een uitkomst bij het maken van een groepsfoto waarbij u er zelf ook op wilt staan. Ter ondersteuning van de videofuncties zijn er naast een ongecomprimeerde HDMI-uitgang nog een microfoon- en hoofdtelefoonaansluiting toegevoegd.

Bekijken en/of bestellen in de webshop>>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-63601/product/samsung_nx1__16-50mm_f20-f28__50-150mm_f28.html)


Team Beemster Schagen

samsung NX1 samsung NX1