Pas een nieuwe telefoon gekocht? 2 jaar lang All-In-Garantie Plus!

Ook als u de telefoon niet bij ons heeft gekocht... Wij regelen het voor u !

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Een oud gezegde maar wel waar. Hoe vaak gebeurd het niet dat de standaard fabrieksgarantie niet toereikend is om uw waardevolle bezit te behoeden voor extra kosten. Als uw Smartphone, iPhone, Tablet, Laptop of E-reader valt, heeft u de kans dat uw waardevolle aankoop een schade oploopt, welke niet kan worden verhaald op de standaard garantie.

 

Service Totaal Plan

Beemster Schagen biedt u een unieke service. Als u een Telefoon, Smartphone iPhone Tablet of E-reader koopt, of heeft gekocht, dan kunnen wij u voor een gering bedrag, 2 jaar lang behoeden voor extra kosten. 

 

Waarvoor wordt u beschermd

Niet alleen verlengen wij uw garantie maar u wordt ook behoed voor kosten als gevolg van bijvoorbeeld; Bedieningsfouten of schade door derden, val- stoot- en vloeistof schade, diefstal, inbraak, vandalisme, kortsluiting, etc. Kortom wat er ook gebeurd, nagnoeg alles, zoals bijvoorbeeld een barst in het scherm, wordt kosteloos hersteld.

 

Niet bij ons gekocht ?  Geen probleem !

Ook als u één van de genoemde prodcuten niet bij ons heeft aangeschaft, dan kunnen wij binnen 14 dagen na aankoop, toch uw aankoop bij ons voorzien van 2 jaar lang All-In-Garantie plus !  Neemt u uw aankoop mee, met de aankoopnota naar de winkel, en wij regelen de rest.

 

Klik hier voor meer informatie>>> (http://www.beemsterschagen.nl/pg-332-7-88219/pagina/telecom_all-in-garantie_plus.html)

 

Team Beemster Schagen

150113handyversicherungflyerringfotoholland-1 150113handyversicherungflyerringfotoholland-1