Nikon S 9600 nu spectaculair in prijs verlaagd....Nu voor € 159,00 !

Heel veel camera voor je geld !

Nikon Coolpix S9600
De Nikon Coolpix S9600 is een compact camera met 16 megapixels en een slank en stijlvol design. Met de 22x optische zoom bent u in staat om de actie van dichtbij vast te leggen. Met de Dynamic Fine Zoom is deze nog eens uit te breiden naar 44x zoom. Zo beschikt deze Coolpix S9600 een grootobjectief van 25-550mm. Zo komt deze camera in elke situatie van pas. Danzkij het Hybride VR (vibratiereductie) worden cameratrillingen tegengegaan. Het vermindert onscherpte en creëert scherpere beelden. Dit komt ook van pas tijdens het maken van filmpjes. U filmt in Full-HD kwaliteit met stereogeluid. Met de filmopname knop rechtsboven in de camera, start u direct het filmen zodat u geen moment meer hoeft te missen.

Gebruiks gemak
Uw pas gemaakte beelden bekijkt u terug op het LCD display van 7,5 cm groot. De anti-reflectiecoating zorgt er voor dat u ook in fel zonlicht gebruik kunt maken van het display. Uw mooiste beelden deelt u eenvoudig via wifi met uw smartphone of tablet. Daarnaast is het via wifi mogelijk om uw smartapparaat als afstandsbediening te gebruiken. Ideaal voor groepsfoto’s of bij het maken van zelfportretten.

 

Bekijken en/of bestellen in de webshop>>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-67402/product/nikon_coolpix_s9600.html)

 

Team Beemster Schagen

S9600_BK_nieuws S9600_BK_nieuws