Afscheid leerkrachten en groepsverdeling 2015-2016

ingevoerd op 28-05-2015

Al lange tijd werken veel juffen en meester(s) op onze school in dezelfde groep. Dit schept vertrouwen en zorgt voor continuïteit. Toch is het voor de ontwikkeling van de school, het onderwijs èn de leerkracht goed,  dat ook de juf of de meester eens in een andere groep gaat lesgeven. Uitdaging in het werk (her)vinden, het eens iets anders willen doen en met een frisse blik de zaken aanpakken.

Onze school ontwikkelt zich en moet ook voldoen aan de terechte vraag van de leerkrachten om aan een andere groep les te geven, of om zelfs te kiezen voor het werken op een andere school binnen onze eigen stichting.

En zo staat er voor volgend jaar een aantal wijzigingen voor de deur.

Juf Simone heeft nl. te kennen gegeven dat zij dichter bij haar gezin wilt werken. De Stichting Sarkon heeft haar een baan aangeboden bij De Vlieberg in Den Helder.

Juf Marjo en juf Klazien hebben een heel ander besluit genomen; zij hebben, ook in overleg met ons bestuur, besloten om hun carrière als groepsleerkracht te beëindigen. Zij zullen hun leven een andere invulling gaan geven.

 

Dit betekent nu dat we in de voorlaatste schoolweek van dit schooljaar (26 juni) afscheid gaan nemen van drie trouwe en gewaardeerde collega’s.

 

Dit, gecombineerd met de vragen van leerkrachten om intern te mobiliseren, zorgt er voor dat de groepsverdeling voor het volgend schooljaar er anders gaat uitzien. Op dit moment zijn we in het team in overleg om voor volgend schooljaar de groepsverdeling gestalte te geven. Zodra hierover e.e.a bekend is zullen we u hierover berichten.

afscheid afscheid