Stichting jeugd Tuitjenhorn organiseert Superster 2015

Zaterdag 13 juni 2015 Nova terrein Warmenhuizen-Tuitjenhorn

Verspringen, steppenrace met ringen, sprinten en spijker poepen, memory en zaklopen. Het zijn een aantal spelletjes die komende zaterdag 13 juni door meer dan 110 kinderen uit Tuitjenhorn uitgevoerd zullen worden. Op deze dag staat Superster 2015 op het programma. Alweer het tweede evenement wat door Stichting Jeugd Tuitjenhorn voor de kinderen uit dit dorp georganiseerd wordt.

De middag, die gehouden wordt op het atletiekterrein van Nova, zal bestaan uit het spelen van diverse spellen waaronder snelheidsspelletjes, behendigheidspelletjes en technische spelletjes. Alle kinderen zullen in groepjes van hun eigen leeftijd, onder begeleiding, alle spellen afwerken. Iedereen heeft evenveel kans om de superster te worden. En voor de winnaar staat een wisselbeker klaar en zal zich een jaarlang Superster 2015 mogen noemen!

De middag start om 13.00 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. De activiteiten vinden plaats op het atletiekterrein van Nova. En iedereen is welkom om te komen kijken en de kinderen aan te moedigen.

Superster 2015 zaterdag 13 juni atletiekterrein van Nova I (Medium) Superster 2015 zaterdag 13 juni atletiekterrein van Nova I (Medium)
Superster 2015 zaterdag 13 juni atletiekterrein van Nova II (Medium) Superster 2015 zaterdag 13 juni atletiekterrein van Nova II (Medium)