Supersnel Samsung Micro SD geheugen bij Beemster Schagen

Snelheid tot 95 MB/s voor snelle verwerking van uw data...

Pro Plus en Evo Plus geheugenkaartjes bij Beemster Schagen

Samsung heeft twee nieuwe geheugenkaartreeksen geïntroduceerd; de Pro Plus en Evo Plus. Eerstgenoemde reeks moet vooral de professionele gebruiker aanspreken terwijl de andere reeks meer op consumenten gericht is. Beide varianten komen uit in zowel SD als microSD formaten.

De Pro Plus kaartjes komen beschikbaar in een capaciteit van 32 en 64 GB en zijn met name geschikt voor het wegschrijven van foto- en videomateriaal in high-end opnameapparatuur. De fabrikant claimt lees- en schrijfsnelheden tot respectievelijk 95 en 90 MB/s waarmee ze onder meer geschikt moeten zijn voor 4K-beeldmateriaal. Ook dragen de kaartjes de Class 10 en U3 prestatiecertificering.

De Evo Plus kaartjes zijn als Class 10 en U1 gecertificeerd en zouden volgens Samsung leessnelheden tot 80 MB/s halen, het schrijfvermogen is echter beperkt tot 20 MB/s. Deze kaartjes zijn bedoeld voor gebruik in apparaten met de focus op consumenten, zoals Full HD videocamera’s, smartphones en tablets. Qua capaciteit er de keuze tussen 32, 64 en 128 GB exemplaren.

Beide varianten zijn onder meer bestand tegen water, röntgenstraling, magnetische velden en externe schokken. De fabrikant garandeert volledige functionaliteit bij temperaturen tussen de -25 en 85 graden Celsius, in stand-by modus zouden ze zelfs tegen temperaturen tot -40 graden Celsius kunnen.

 

Bekijken en/of bestellen in de webshop >>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-1-11037/product/geheugenmedia#?MinPrice=7&MaxPrice=140&Keyword=&fs=4693&SpecificationsFilterMethod=0)

 

Team Beemster Schagen

 

lineup_microSD and SD cards(2) lineup_microSD and SD cards(2)