It’s all about Cryogenius

 

Oprecht trots is ISSYS ICT op de nieuwe samenwerking met Demaco Holland B.V.. Eind 2013 raakten beide partijen in gesprek. Nu, anderhalf jaar later, hebben zij hun handtekeningen gezet onder een mooi samenwerkingsverband.
 

ISSYS ICT werkt altijd aan verbetering van haar service en versterking van haar netwerk. Sindskort is cryogeen infrastructuur specialist Demaco uit Noord-Scharwoude toegevoegd aan de lijst met bijzondere klanten. Christel Smit, Algemeen Directeur ISSYS ICT: “Demaco is een vooraanstaand partner binnen haar vakgebied. De Cryogeniuses, het team van specialisten, biedt een compleet traject van advisering tot installatie van kwalitatief zeer sterke vacuüm geïsoleerde oplossingen. Als ICT dienstverlener geloven ook wij in een totaaltraject als het gaat om service. Wij hebben in Demaco dan ook een gelijke gevonden als het gaat om meedenken met de klant.”

Demaco onderscheidt zich in haar markt door de hoge kwaliteit, snelheid en kennis. Om snel te kunnen reageren en kennis te kunnen borgen en uitbouwen was een vooruitstrevend nieuw ICT-systeem gewenst.  Rob Groenendijk, CEO, startte hierop een zoektocht naar een gedegen ICT partner. ISSYS ICT kwam op dat moment in gesprek met Jeroen Veeneman (manager finance & control) middels een bekende accountant.

De partijen slaan de handen ineen en starten op korte termijn met een groot optimalisatietraject, waarbij de componenten in de ICT omgeving worden vernieuwd volgens de laatste standaarden. Eenmaal opgetuigd blijft ISSYS ICT zorg dragen voor het beheer van de omgeving en het leveren van technische support. 

 

 

Demaco Demaco