Doe mee.....Maak een "straatfoto"... En win een prijs !

Fotoweek 11 tot 20 september 2015

Fotoweek 2015

In september is het Fotoweek. Tien dagen lang staat Nederland in het teken van fotografie. Er valt van alles te beleven voor iedereen die van foto’s en fotograferen houdt.

Fotografie is overal. We gebruiken het dagelijks op allerlei manieren, zonder dat we er echt bij stilstaan. Fotoweek laat mensen bewuster, anders en beter kijken naar fotografie. We vieren de fotografie met een jaarlijkse traditie. Een week lang staat fotografie in de schijnwerpers: de kracht van het beeld, de fotografie als kunst, het ambacht van de fotograaf, de lol van foto’s maken en kijken. Fotoweek maakt fotografie bijzonder. Voor iedereen.
 

Thema 2015: Kijk! Mijn Straat
Met het thema ’Kijk! Mijn Straat’ wil Fotoweek alle Nederlanders inspireren om hun directe, alledaagse leefomgeving te delen door middel van fotografie. Buurt, stad, laan, villa, flat of dorp – iedere straat heeft zijn eigen identiteit. Dit maakt de publieke ruimte ook heel erg persoonlijk en eigen. Fotografie maakt het mogelijk dat iedereen vol trots kan delen hoe we samen leven in de uiteenlopende straten van Nederland.

De straat is van iedereen, maar iedere straat is anders en heeft zijn eigen bewoners en identiteit. De derde Fotoweek staat in het teken van de uiteenlopende straten van Nederland. Hoe ziet jouw straat eruit?

 

Gratis foto tips...

Ruim dertig fotospeciaalzaken haken in op het Fotoweek-thema. Zoals bekend is dat deze editie: ‘Kijk! Mijn straat’. Tijdens de Fotoweek doen zij fotoliefhebbers een magazine met straatfototips cadeau, er worden workshops straatfotografie georganiseerd en mensen kunnen hun mooiste straatfoto’s inzenden om in aanmerking te komen voor een van de tientallen prijzen. Meer informatie over de wijze waarop deze zaken invulling geven aan de Fotoweek en het prijzenpakket is vanaf 1 september te lezen op de Facebookpagina Beeldvorming.info. 

 

Ook bij Beemster Schagen

Als u het magazine met straatfototips bij ons op haalt, heeft u meteen een boekje vol met tips over fotografie. Niet alleen om de ”winnende” straatfoto te maken, maar ook heel veel algemene tips...

 

Doe mee en win !

 

Voor de landelijke finale van de fotowedstrijd Kijk! Mijn Straat! is dit prijzenpakket beschikbaar:

- Hoofdprijs Sony CyberShot RX100 IV
- Tweede prijs Canon EOS 750D met EF-S 18-55mm STM FRT objectief
- Derde prijs Samyang 35mm f/1.4 AS UMC objectief


Verdeeld over Nederland worden voor aanstormend fototalent onder de noemer ‘Eervolle Vermelding’ deze aanmoedigingsprijzen uitgereikt zoals;

• Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC MACRO OS HSM Contemporary objectief
• Nikon Coolpix S9900
• Bilora ColorLux statief met geïntegreerde monopod
• Ricoh WG-M1 Oranje actioncam
• Hoya HD filter naar keus: Protector, UV of Polarisatie in de gewenste diameter
• Vanguard VEO 264TR monopod
• Rollei Add Eye cam
• ActiveOn CX Lifestyle Action Camera incl. 6 gekleurde Face plates plus 16GB  Micro SD
• Lowepro Fastpack Backpack 150 AW II
• Falcon Eyes Macro Ringlamp met Flitser
• GGS Fotospeed F4 riemen (drie prijzen)
• Pakket Werkboeken (Macrofotografie, Portretfotografie en Filmen met de fotocamera)

Samen  zijn er prijzen voor een totaalbedrag van €5.600 ter beschikking gesteld.

 

Fotowedstrijd en spelregels >>> (http://www.beemsterschagen.nl/pg-332-7-96608/pagina/fotoweek_2015.html)

 

Team Beemster Schagen

FW2015_beemster_stoepbord60X90 FW2015_beemster_stoepbord60X90