Strogoff Academy blijkt succes!

Inmiddels 2 edities geweest

De Academy

 

Passie, ambacht & kennis samen delen

 

Of je nu chef of eigenaar bent of als student in de bediening staat, ons maakt het niet uit. Ons ambachtelijke vak is geweldig en boeiend voor iedereen. Je slaat kennis snel & gemakkelijk op en vergeet het nooit meer. Je zult ook merken dat je het zelf automatisch zult overdragen in de dagelijkse praktijk.

 

Op maandag 5 oktober zijn we van start gegaan met als thema: Zalm roken en uitleg over droogrijpingstechnieken. Chefkok en eigenaar Ivan Louer van restaurant Brekers begeleidde de workshop en liet zien hoe de Kamado Joe gebruikt kan worden bij het zelf roken van Zalm.

 

Maandag 26 oktober was de tweede editie, met daarin als thema: Wild en Grilltechnieken van Drooggerijpt vlees. Gastspreker Maarten van de Firma Moorman deed uitleg over verschillende wildproducten en hun bereiding. Ivan Louer demonstreerde diverse grilltechnieken van DDA-vlees op de Kamado Joe.

 

De eerstvolgende editie van de Strogoff Academy wordt binnenkort bekendgemaakt.

Voor meer informatie, neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Kamado Joe grill Kamado Joe grill
DDA-Beef uitleg DDA-Beef uitleg
Ivan Louer presenteert DDA Steaks Ivan Louer presenteert DDA Steaks
sisling plate sisling plate