Dineren met Kerst

ingevoerd op 07-12-2015

 

Waar?
Zo rond de Sinterklaas begint het al te rommelen. Wie viert Kerst waar en met wie? Wie nodigt wie uit? En gaan we dit jaar eerste Kerstdag naar jouw ouders of de mijne? Zodra deze zaken min of meer in zijn ingevuld komt het volgende belangrijke vraagstuk op de agenda; Wat gaan we eten? Gaan we voor eenvoudig doch voedzaam? Voor zeer uitgebreid met hele moeilijke gerechten? Of gaan we voor gourmet, fondue of de steengrill? 

Stress!
Er zijn maar weinig mensen die met gemak en zonder stress een drie- of viergangendiner uit de losse pols toveren. Van die geweldige thuiskoks die een paar dagen voor Kerst nog eens gaan bedenken wat ze op tafel gaan zetten voor hun tienkoppige gezelschap. Van die mensen zijn er helaas niet zoveel. Paniek! En dat willen we nu juist niet in deze drukke decembermaand. We willen samen zijn met leuke, lieve en aardige mensen. We willen aandacht voor onze familieleden. We willen met Kerst naar buiten. Wandelen of schaatsen. En we willen niet moeten, alleen maar hoeven.

Geluk…
Wat een geluk dat rond de Markt in Schagen alleen maar fijne restaurants huizen die tijdens de Kerstdagen de heerlijkste menu’s op de kaart hebben staan. Voor elk wat wils. Voor elke portemonnee. Voor elk gezelschap.

De reservering kan nu al gemaakt worden. Vanaf vandaag geen stress meer. Alles is geregeld. Het enige wat u nog moet doen? Uw gasten uitnodigen. Reserveren. En….Genieten! 

Op deze website staan alle Kerstmenu’s op een rijtje. 
Veel plezier en succes bij het maken van uw keuze!

1000x604xkerstdiner.jpg.pagespeed.ic.xfVGTdhBa_ 1000x604xkerstdiner.jpg.pagespeed.ic.xfVGTdhBa_