Klanten maximaal ontzorgen middels Managed Print Services

 

CB Groep en ISSYS ICT starten samenwerkingsverband

 

Onlangs is ISSYS ICT een strategische samenwerking aangegaan met CB Groep uit Amsterdam, dit teneinde relaties nog meer te kunnen ontzorgen door het aanbieden van CB Managed Print Services (CB-MPS). Printing is een belangrijk onderdeel van een ICT omgevingen, waarbij de mogelijkheden en behoeften de afgelopen jaren zijn veranderd. Dit vereist specifieke kennis van zowel de ICT infrastructuur als de print oplossingen. Met de samenwerking tussen ISSYS ICT en CB Groep brengen wij deze kennisgebieden samen om onze relaties optimaal te ondersteunen bij het implementeren van print oplossingen.

CB Groep is sinds 1997 een begrip in de zakelijke markt van documentoplossingen en beheerst middels haar CB-MPS formule het volledige printerpark op locatie bij de klant. CB-MPS omvat zowel het totale onderhoud van afdrukapparatuur en bijbehorende software, het (voorraad)beheer van alle benodigde verbruiksartikelen alsmede het online managen van tellerstanden en servicecodes. Via de revolutionaire printmanagement applicatie PrintFleet®  wordt online, binnen de specifieke organisatie geïnstalleerde afdrukapparatuur, ontsloten.

CB Groep monitort deze vervolgens op afstand en verleent de nodige services, inclusief uitgebreide rapportagemogelijkheden. Deze, in de praktijk, bewezen werkwijze zorgt voor een absolute optimalisatie van elke specifieke printerpopulatie.

Door deze samenwerking bent u als relatie verzekerd van betrouwbare partners die u gezamenlijk ontzorgen, zowel op het gebied van beheer als het leveren van de gewenste printoplossing. 

 

 

CB groep CB groep