Wonder's Schagen wordt Brasserie Valentijn

ingevoerd op 14-01-2016

Woensdag 20 januari verandert Wonder’s Schagen voor 1 avond in ”Brasserie Valentijn”

Brasserie Valentijn is een gerenommeerd restaurant dat met succes wordt gerund door Valentijn en chef kok Angelo. 14 Februari is de dag van de liefde: één van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Valentijn heeft de tafels tiptop gedekt. Zij heeft alles onder controle in haar brasserie. In de keuken en in de zaal zijn de verwachtingen hoog gespannen. Elk koppel dat een tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan. Dan staat Frank, een oude vlam van Valentijn, ineens op de stoep...

 

Vooraf gaande van de Film en de LadiesNight in CineMagnus kunt u komen genieten van een Wonderbaarlijk 3-gangen keuzemenu bij Wonder’s Schagen.

U wordt ontvangen tussen 17:00 en 17:30 uur bij Wonder’s met een glas prosecco, om u vervolgens te laten genieten van een heerlijk Brasserie Valentijn menu. Natuurlijk zorgt Wonder’s ervoor dat de kaartjes voor de LadiesNight en de film klaarliggen en kunt u genieten van een heerlijk avond uit!!

Het menu inclusief prosecco en kaarten voor de LadiesNight en film kosten €42,00 p.p.

en kunt u reserveren via CineMagnus 0224224060

 

LIEFDE KENT VELE SMAKEN...

flyer flyer