2016 volgens ISSYS ICT

 

Al meerdere jaren dragen wij de visie ‘uw ICT onze zorg’ uit. Wij hebben in het kader van deze visie de afgelopen jaren verschillende diensten en producten ontwikkeld, waarmee wij een optimaal klimaat willen creëren voor het invullen van uw ICT behoefte. In 2015 zijn wij gestart met verschillende ontwikkelingen, die er voor moeten zorgen dat onze diensten nog beter aansluiten bij uw behoefte. Het verder ontwikkelen van Cloud- en beheerdiensten speelt hierin een belangrijke rol. Enkele sleutelwoorden hierbij zijn: Flexibiliteit en veiligheid waarbij onze relaties centraal staan.

 

Flexibiliteit in de Cloud!
Werken in de ‘Cloud’ kent vele definities en verschillende technische oplossingen. Soms is één oplossing niet de beste en wilt u genieten van de voordelen van verschillende oplossingen.
Onze Clouddiensten bestaan uit verschillende ’bouwstenen’ die op flexibele basis zijn af te nemen. Kiest u voor volledige uitbesteding, een hybride oplossing of wilt u een specifieke dienst afnemen? In 2016 kunt u veel van ons verwachten op dit gebied. Er komen nieuwe diensten en er wordt meer mogelijk in het combineren van verschillende oplossingen. Denk hierbij onder andere aan de integratie van Microsoft Office 365 en of Azure. Houd ons in de gaten voor nieuwe mogelijkheden.
 

Veiligheid
Ten aanzien van veiligheid is 2016 een belangrijk jaar. Door de vele mogelijkheden van werken waarbij Internet een cruciale rol vervult, is een goed beveiligde ICT omgeving een must. Maar ook de aangepaste Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb) vraagt om uw aandacht voor beveiliging. Dit in het kader van de meldplicht datalekken. Wij helpen u graag met de vraag of u klaar bent voor deze aangepaste wet.

Op basis van de toenemende behoefte aan beveiliging, ontwikkelen wij door op onze security diensten. Managed Antivirus en web protectie, Token authenticatie maar ook het veiligstellen van uw data op basis van Online Back-up zijn diensten die wij in 2016 verder ontwikkelen. Hierbij kijken wij zowel naar de centrale omgeving, als naar de individuele gebruiker die met bijvoorbeeld een tablet connectie maakt met een netwerk.


Klanttevredenheid
Wij gaan voor een hoge klanttevredenheid en stellen uw mening en aanbevelingen erg op prijs. Om bij de ontwikkeling van onze diensten rekening te houden met uw behoeften, zijn wij een klanttevredenheid onderzoek gestart. Velen van u hebben hier reeds een uitnodiging voor ontvangen. Uiteraard nemen wij de uitkomsten mee in de ontwikkeling van onze diensten en ondernemen wij waar nodig actie om de klanttevredenheid op het juiste niveau te houden.
 

Play smart, work smart
Kortom, voor laatste informatie over Cloud werken bent u bij ISSYS ICT aan het juiste adres. Wij kijken graag met u mee, ook op het gebied van Business Solutions, hoe wij binnen uw mogelijkheden en uw behoeften nog meer efficiëntie en veiligheid kunnen toepassen, op uw werkzaamheden en dataverwerking, met als doel duurzaamheid en efficiëntie. 

 

Wij wensen u een voorspoedig, veilig en succesvol 2016!

 

 

highlights 2016 highlights 2016