Verhuisbox 2..... Miggo Grip & Wrap

Voordat we gaan verhuizen naar Makado Centrum 5 (v/h Dolf) gaan we eerst opruimen !

Tijdens de verhuisopruiming 50% korting op de verkoopprijs !!!

 

Miggo Grip & Wrap
De miggo Grip & Wrap CSC is ’s werelds eerste camera riem die verandert in een beschermende case. Draag de Grip & Wrap rond je pols om te voorkomen dat de camera valt. Als je klaar bent fotograferen, wikkel je gewoon de miggo rond je camera en direct in uw tas om de camera te beschermen tegen krassen en stoten. Ontworpen voor zowel rechts-als linkshandige, zal de miggo bescherming bieden aan de meerderheid van de kleine tot middelgrote systeemcamera’s uitgerust met een korte tot middellange (kit) lenzen vanwege zijn unieke modulaire adapter systeem. Gemaakt van hoge kwaliteit neopreen en lycra, zorgt de miggo voor veiligheid en duurzaamheid, samen met een uitstekende bescherming voor de camera. Miggo’s speciaal ontworpen multifunctionele vernikkelde stalen schroef dient als een veilige aansluiting op de standaard statiefaansluiting op de camera body. Ook kan de camera op een statief worden aangesloten terwijl de miggo is bevestigd aan de camera. Aan de voorkant zit een speciale flexibele opbergruimte welke is ontworpen om een lensdop mee te nemen wanneer deze niet op de lens zit. Een verstelbaar koord zorgt voor een perfecte pasvorm aan uw pols, en een handvat helpt bij het dragen van de Grip als deze om de camera heen zit.

 

Kijk in de webshop voor een actueel overzicht >>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-1-11159/product/tassen#?MinPrice=9&MaxPrice=239&Keyword=&fs=5845&SpecificationsFilterMethod=0)

 

 

miggo_Grip_And_Wrap_CSC_Main_W_Black miggo_Grip_And_Wrap_CSC_Main_W_Black
miggo_mw_sr_csc_bk_50_padded_camera_strap_wrap_csc_black_1047705 miggo_mw_sr_csc_bk_50_padded_camera_strap_wrap_csc_black_1047705
miggo_Strap_and_Wrap_DSLR_Lenses-952x952 miggo_Strap_and_Wrap_DSLR_Lenses-952x952
miggo_strap_csc_blueblack miggo_strap_csc_blueblack