Verhuisbox 4..... Panasonic DMC-GH3 systeemcamera

Voordat we gaan verhuizen naar Makado Centrum 5 (v/h Dolf) gaan we eerst opruimen !

Tijdens de verhuisopruiming de body van € 999,00 voor € 499,00 !!!

 

Panasonic DMC-GH3 systeemcamera - body
De compacte, elegante en robuuste Panasonic DMC-GH3 systeemcamera is ontworpen met het oog op perfecte prestaties bij het maken van foto’s en video’s. De camera is uitgerust met een 16 megapixel beeldsensor, een zeer snelle beeldverwerkingseenheid met 4 processoren en contrast autofocus voor razendsnel scherpstellen. Verder heeft de camera een magnesium body en is spatwater- en stofdicht waardoor hij ook professioneel inzetbaar is.

Pefecte beeldkwaliteit met supersnelle autofocus
De GH3 is voorzien van een zeer gevoelige 16 megapixel beeldsensor die overgangen van schaduwpartijen naar lichte delen zeer gedetailleerd weet vast te leggen. De hoge resolutie en het dynamische bereik zorgen voor zeer realistische opnamen. De beeldverwerkingseenheid met 4 processoren verwerkt de opnamen tot haarscherpe en levensechte beelden. De combinatie van 3D ruisonderdrukking en multiproces ruisonderdrukking zorgen voor perfecte ruisvrije foto’s. Dankzij de zeer snelle en precieze contrast autofocus legt de GH3 zelfs de snelst bewegende onderwerpen zonder problemen zeer nauwkeurig en helder vast.

Full HD video in bioscoopkwaliteit
De GH3 legt full HD video in AVCHD formaat vast met een video-bitrate van maar liefst 28Mbps en in MOV1 formaat zelfs tot 72Mbps. De camera biedt standaard een ISO-bereik van ISO 200 tot 12800 waarbij er zelfs een mogelijkheid is om dit uit te breiden naar ISO 125 tot 25600. Zelfs in omstandigheden met weinig licht worden hierdoor alle details opgenomen, wat zorgt voor beelden van bioscoopkwaliteit. De GH3 kan video’s in verschillende bestandsformaten uitvoeren, waaronder MP4, MOV en AVCHD. Dit zorgt ervoor dat u altijd een formaat kunt kiezen om snel en gemakkelijk de beelden over te zetten naar uw PC voor verdere verwerking.

Geïntegreerde wifi-functionaliteit
De ingebouwde intelligente wifi-functionaliteit geeft u de mogelijkheid om altijd en overal gemakkelijk foto’s en video’s te delen. Deze vorm van veelzijdigheid geeft u de mogelijkheid om direct opnames te bespreken met collega’s op kantoor door uw opnames te streamen naar uw PC via de optie bladeren op afstand van uw smartphone of tablet. Daarnaast biedt de LUMIX Link app voor smartphones en tablets (beschikbaar voor Android en iOS) de mogelijkheid om de ontspanknop op afstand te bedienen. Hierdoor kunt u zelfs opnames maken zonder de camera aan te raken.

 

Kijk in de webshop >>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-62895/product/panasonic_dmc_gh3_body.html)

 

Panasonic-Lumix-DMC-GH3-Review Panasonic-Lumix-DMC-GH3-Review
Pana-Lumix-GH3-Front7 Pana-Lumix-GH3-Front7
Panasonic-GH3-35-100-f2.8-lens Panasonic-GH3-35-100-f2.8-lens
Panasonic-Lumix-GH3-3 Panasonic-Lumix-GH3-3