Verhuisbox 8..... Sony NEX 5R + 18-55mm systeemcamera

Voordat we gaan verhuizen naar Makado Centrum 5 (v/h Dolf) gaan we eerst opruimen !

Tijdens de verhuisopruiming van € 499,00 voor € 399,00 !!!

 

DSLR-kwaliteit voor onderweg
Deze kleine Sony NEX-5R biedt de grootse prestaties en snelheid van een DSLR. Met de grote APS-C-sensor maakt u heldere opnamen van 16,1 megapixels, zelfs bij weinig licht. Bovendien maakt u dankzij ingebouwde Wi-Fi moeiteloos verbinding met apparaten als een smartphone of tablet.

Verbreed uw horizon
Als het over beeldkwaliteit gaat, is groter absoluut beter. De NEX-5R beschikt over een enorme APS-C-sensor van DSLR-formaat waarmee meer licht wordt opgevangen. Ook bereikt een groter deel van het beeld dat via de lens binnenkomt de sensor. Dit resulteert in prachtig belichte 16,1-megapixelopnamen van professionele kwaliteit.

Haal meer uit uw camera
Maak verbinding met apparaten zoals smartphones, tablets en meer via de ingebouwde Wi-Fi®* op de NEX-5R. Upload foto’s naar Facebook**, rechtstreeks vanaf uw camera. U kunt ook apps downloaden, zoals een app waarmee u uw camera via uw smartphone kunt bedienen. Het beeld dat de camera registreert, wordt dan ook op uw smartphone weergegeven.

Denk snel voor snellere opnamen
Zorg ervoor dat u dat ene moment dat in een oogwenk voorbij is niet mist. Leg supersnelle actie vast met de nieuwe hybride technologie voor automatische scherpstelling. Hiermee stelt u net zo snel scherp als met een DSLR en maakt u ook sneller foto’s. Ideaal voor spontane opnamen.

Maak uw eigen Full HD-films
Regisseer uw eigen films in Full High Definition en maak professioneel uitziende video’s dankzij de grote sensor. Wanneer u opnamen maakt in omstandigheden met weinig licht registreert de sensor dit en worden de instellingen automatisch aangepast zodat de scène helderder wordt. U kunt ook snel in- en uitzoomen zonder dat de scherpstelling verloren gaat.

 

Kijk in de webshop >>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-61711/product/sony_nex_5r__18-55mm.html)

 

 

sony_nex5_front sony_nex5_front
sony-nex5 sony-nex5
znex5phantom_1200 znex5phantom_1200
nex-5r_wsel1855_adj_reference nex-5r_wsel1855_adj_reference