Verhuisbox 10.... Nikon 1 J1 + 10-30mm systeemcamera

Voordat we gaan verhuizen naar Makado Centrum 5 (v/h Dolf) gaan we eerst opruimen !

Tijdens de verhuisopruiming van € 399,00 voor € 199,00 !!!

 

Nikon J1 + 10-30
Een druk leven vol voorbijgaande gelegenheden om uw dierbaren in actie vast te leggen, vraagt om een camera die u kan bijhouden.
De zeer kleine camera Nikon 1 J1 met verwisselbaar objectief kiest zeer snel de juiste instellingen, reageert nog sneller en biedt alles wat u nodig hebt om fantastische foto’s en films te maken.
De camera is goed draagbaar, zodat u deze overal mee naar toe kunt nemen. En dankzij de eenvoudige bediening kunt u de wereld om u heen sneller, eenvoudiger en met meer plezier vastleggen.
CMOS-sensor met uiterst snelle AF: stelt sneller en nauwkeuriger scherp dan ooit tevoren
Zeer snelle continu-opnamen: beelden met een volledige resolutie vastleggen met een snelheid tot 60 bps
Draagbaar systeem: kleine camerabody en verwisselbare objectieven in diverse kleuren
Baanbrekende opnamestanden: Bewegingssnapshot en Slimme fotoselectie
Intuïtieve bediening: duidelijke menu’s, gemakkelijk te bedienen standknop en ingebouwde flitser
KenmerkenNikon 1: een snel, intelligent en zeer goed draagbaar camerasysteem. Beschikt over een speciale reeks compacte, verwisselbare 1 NIKKOR-objectieven. Ontworpen met het oog op meer snelheid, eenvoud en plezier in de manier waarop u de wereld om u heen vastlegt.

CX-formaat CMOS-beeldsensor: biedt de benodigde prestaties voor het maken van schitterende foto’s en films. De camera biedt de ideale balans tussen compacte afmetingen, snelheid, lichtgevoeligheid, resolutie en scherptediepte. U kunt bij elk soort licht snel bewegende onderwerpen vastleggen in schitterend gedetailleerde beelden met een resolutie van 10,1 megapixels.

Razendsnel autofocussysteem: stelt zo snel scherp dat u momenten zonder vertraging kunt vastleggen. Het systeem biedt een verbluffend aantal scherpstelpunten, zodat u altijd scherpe resultaten krijgt. Het systeem schakelt direct over naar fasedetectie-AF bij glanzende of bewegende onderwerpen, of naar contrastdetectie-AF als het onderwerp niet beweegt of als er weinig licht op valt.

EXPEED 3-beeldprocessor: ontworpen om in elke situatie ongeëvenaarde snelheid en prestaties te leveren. De processor is voorzien van twee krachtige engines die beelden kunnen verwerken met een snelheid van maar liefst 600 megapixels per seconde. De superieure ruisonderdrukking van de processor maakt de baanbrekende opnamestanden van de camera mogelijk.

Razendsnelle continu-opnamen: biedt beelden met volledige resolutie met een snelheid tot 60 beelden per seconde, zodat praktisch geen enkele beweging te snel is om te worden vastgelegd. En als u nauwkeurig wilt scherpstellen op één onderwerp, bijvoorbeeld een kind of een huisdier, kan de camera het gekozen onderwerp volgen en beelden met volledige resolutie vastleggen met 10 bps.

Bewegingssnapshot: brengt uw foto’s met één druk op de knop tot leven. Maakt gebruikt van de verwerkingssnelheid van de camera om tegelijkertijd een film in slow motion en een foto vast te leggen. Zodra u de opname hebt gemaakt, worden de film en de foto direct gecombineerd tot een ’levend beeld’ waarmee een bepaald moment op ongeëvenaarde manier wordt vastgelegd.

Slimme fotoselectie: zorgt altijd voor de mooiste opnamen. Voor en na het ontspannen van de sluiter worden 20 beelden met een hoge resolutie opgenomen en vervolgens worden de ’beste’ vijf opgeslagen, zodat u daaruit kunt kiezen. Beelden worden aanbevolen op basis van de gezichtsuitdrukking, de compositie en de scherpstelling.

 

Kijk in de webshop >>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-61715/product/nikon_1_j1__10-30.html)

 

 

nikon-1-j1-slr-black-with-d-zoom-kit-10-30mm-30-110mm- nikon-1-j1-slr-black-with-d-zoom-kit-10-30mm-30-110mm-
04600428-photo-nikon-1-j11 04600428-photo-nikon-1-j11
Nikon_J1_image,_10-30mm_lens Nikon_J1_image,_10-30mm_lens
nikon-j1_back_medium nikon-j1_back_medium