Verhuisbox 12.....Panasonic DMC GF5 + Powerzoom 14-42mm

Voordat we gaan verhuizen naar Makado Centrum 5 (v/h Dolf) gaan we eerst opruimen !

Tijdens de verhuisopruiming van € 499,00 voor € 299,00 !!!

 

Panasonic DMC GF5 + Powerzoom 14-42mm
De DMC-GF5XEG lens kit bevat de 14-42mm Power Zoom lens. Deze lens biedt een aantal unieke functies zoals de elektronische zoombediening voor soepele zoomopties, en een grotere stabiliteit. Deze revolutionaire techniek maakt ook dat de lenzen verbazingwekkend klein en compact zijn.

De GF5 heeft een hoge beeldkwaliteit. Dit komt door de combinatie van de 12.1 megapixel Live MOS sensor en de Venus Engine. Het speciale circuit leest signalen uit met minimale ruis, waardoor de hoeveelheid ruis aanzienlijk wordt verminderd wanneer er gefotografeerd wordt in hoge ISO waarden. Dankzij de Multi-process Noise reduction is het mogelijk om in situaties met weinig licht nog steeds heldere foto’s te maken zonder veel ruis.

De DMC-GF5 heeft een compacte body, een ronde body design en een ergonomische grip. Daarnaast is de camera is eenvoudig te bedienen. Ondanks deze eigenschappen heeft Panasonic geen compromissen gesloten in de uitrusting van deze camera. Zo beschikt de GF5 over een ingebouwde flitser en een hoge resolutie 920.000 LCD scherm. De DMC-GF5 is gebaseerd op het Micro Four Thirds systeem waardoor de veelzijdige lens line up van Lumix en Leica kan worden gecombineerd met de camera.

De creative control modus van de DMC-GF5 beschikt over een grote selectie aan artistieke filters. Dynamic Monochrome, Impressive Art, Cross Process, Soft Focus, Star Filter en One Point Color zijn nieuwe filters bij de GF5. Bij ieder van deze filters is het mogelijk om de intensiteit van de filter aan te passen door op het touch screen gemakkelijk de slider te verschuiven. De scene guide van deze camera maakt het mogelijk om eenvoudig indrukwekkende beelden vast te leggen en geeft daarbij tips aan om de foto’s te optimaliseren. Dankzij deze creatieve opties is het eenvoudig en plezierig om de mooiste beelden vast te leggen.

De DMC-GF5 een Auto Focus snelheid van circa 0.09 seconden (Getest met H-PS14042 Powerzoom lens Panasonic meet methode). Dankzij dit contrast AF systeem is de camera zelfs bij lage F waarden enorm accuraat. Het contrast AF systeem wordt gecontroleerd door de sensor in de camera. Dit betekend dus dat de autofocus meteen op de sensor kan worden gecorrigeerd wat zorgt voor de accurate en snelle focus.

Video’s worden bij de DMC-GF5 opgenomen in 1920x1080 Full HD zowel op AVCHD en MP4 formaat. Hierdoor worden bewegende beelden in de maximale beeldkwaliteit en met vliegensvlugge focus weggeschreven. Dankzij de stereo microfoon met de Dolby Digital Stereo creator komen de video’s pas echt tot leven. Ook tijdens het opnemen van video’s is de Ia modus beschikbaar wat er voor zorgt dat iedereen eenvoudig de mooiste video’s kan opnemen.

 

Kijk in de webshop >>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-7-62889/product/panasonic_dmc_gf5__pz_14-42mm.html)

gf5 gf5
Panasonic-Lumix-DMC-GF5-angled Panasonic-Lumix-DMC-GF5-angled
panasonic-lumix-dmc-gf5-jcc panasonic-lumix-dmc-gf5-jcc
Panasonic-LUMIX-DMC-GF5-Micro-Four-Thirds-Camera-white-front Panasonic-LUMIX-DMC-GF5-Micro-Four-Thirds-Camera-white-front