Life Style Event bij Good Looking Hair & More

Kapsalon aan Langestraat 1 al bijna twintig jaar een begrip

SCHAGEN - Ze vindt het de hoogste tijd worden voor een uniek feestje, Carolina Bechthold van kapsalon Good Looking aan de Langestraat 1 in Schagen. ”Ik zit nu bijna twintig jaar in deze zaak, vandaar”, aldus de onderneemster. Zaterdag 9 april tussen 13.- en 17.00 uur organiseert Carolina op het middenplein van het Makado Centrum een in Schagen nog niet eerder vertoond Life Style Event!

 

”Ik organiseer dit feestje in de vorm van een event speciaal voor mijn trouwe klanten”, vertelt Carolina. ”Ik ben hen heel dankbaar! Echt, in tijden als deze mag je blij zijn met een stabiel en trouw klantenbestand. Een aantal klanten komt al zo’n twintig jaar bij ons. Daarbij ben ik ook apetrots op mijn superteam. Ze werken inmiddels allemaal vijf jaar of langer bij me. Ja hoor, ik ga elke dag nog steeds met enorm veel plezier naar m’n werk!”

 

Extra expertise

”We hebben de laatste tijd wat extra expertise in de kapsalon. Zo hebben we een nieuwe website, een nieuw logo en een nagelstyliste. En ik mag de sieradenlijn ’Uno de 50’ verkopen, heel leuk!”

Een event als Carolina in gedachten heeft, is niet in de salon van Good Looking te organiseren. ”Vandaar dat we het gezellig op het middenplein van het Makado doen. We gaan er een echte verwenmiddag van maken!”

Haar van kinderen wordt de hele middag gratis ingevlochten en iedereen mag aanschuiven voor gratis nagels lakken. ”Een hoofdhuid-analist geeft informatie over de juiste aanpak van problemen met de hoofdhuid en een kleding- en stijladviseuse van Color U is aanwezig. Douglas verzorgt korte workshops make-up, een bodypainter laat zijn kunsten zien en er zijn nog meer verrassingen”, aldus de enthousiaste Carolina Bechthold.

Alex Pranger (bekend van de Pianohelden) zorgt voor de muziek (Carolina zingt zelf ook mee!) en op het podium zijn de nieuwste haartrends te zien. Dus kom zaterdag 9 april naar het middenplein van het Makado Centrum en vier het Life Style Event van Good Looking Hair & More mee!

Zie ook www.goodlooking-schagen.nl (http://www.goodlooking-schagen.nl) of bel 0224-213532.

Makado Schagen - Life Style Event bij Good Looking Hair & More Makado Schagen - Life Style Event bij Good Looking Hair & More