Een likje verf.....

Met The Little Greene Collectie begint het buitenleven bij Partners at Home.

Een likje verf.....

Met The Little Greene Collectie begint het buitenleven bij Partners at Home.

Wandelend met de hond zie ik overal de narcissen de grond uitschieten en bij een “rondje tuin” valt mijn oog op de knoppen in alle struiken en bomen. Ook de hosta ’s in de pot naast mijn voordeur spurten naar buiten. Net als wij!

Dit weekend het gras voor de eerste keer in 2016 gemaaid. We gaan voor een mooi groen “matje”! Keen on Green dus in de breedste zin van het woord; groene smoothiesgroene energiegroene kamerplantenen niet te vergeten ons milieu

 

Er gaat geen dag voorbij zonder nieuws over de opwarming van onze aarde en onder het mom van “een beter milieu begint bij jezelf” gaan we ons thuis ook weer even focussen op het scheiden van afval nu we er een nieuwe afvalbak bij hebben gekregen in de gemeente Schagen. Goed bezig dus! 

En als we dan toch goed bezig zijn, dan maken we het houtwerk van ons huis dit voorjaar ook weer lekker schoon en kunnen we meteen even kijken waar weer een likje verf nodig is! De voordeur in traditioneel Grachtengroen of misschien toch eens “out of the box” denken en gaan voor bijvoorbeeld Olive Colour uit The Little Greene collectie

Keuzes, keuzes, en nog eens keuzes, altijd lastig als er een groot aanbod is aan verf voor buiten, tuinbeits en diverse verfmaterialen. Gelukkig nog genoeg tijd om te kiezen want het voorjaar is net begonnen.  Eén ding staat vast: vanavond staat er broccoli op het menu……lekker en groen!

 

Karin en Chantal

 

Ps. Vindt u het lastig om keuzes te maken? Kom dan eens langs bij Partners at Home. Onze verf- en buitenleven specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

 

little-greene little-greene
ode-aan-groen ode-aan-groen
partners-at-home2 partners-at-home2
partners-at-home1 partners-at-home1
b473a6953fb643f03fb996086e6c6938 b473a6953fb643f03fb996086e6c6938