Stabiele opnames met fotocamera, smartphone en action cam !

Vraag om een demonstratie bij Beemster Schagen...

 

Stabiele video opnames met fotocamera, smartphone en action cam!

Het maken van video-opnames wordt steeds populairder. Hiervoor wordt lang niet altijd meer een professionele videocamera gebruikt, omdat de beeld- en geluidskwaliteit van fotocamera’s en smartphones steeds beter wordt. Ook filmen met een GoPro wordt steeds populairder. Echter, om écht mooie en stabiele video’s te maken, heb je nog wel wat extra’s nodig. Daarom komt WenPod met een assortiment aan stabilizers voor bijna ieder opname-device! Hiermee wordt de stabiliteit van jouw video-opnames aanzienlijk verhoogd, wat de video’s veel fijner maakt om naar te kijken!

 

Een stabilizer voor ieder opname apparaat

WenPod heeft 4 verschillende camera stabilizers op de markt gebracht. Voor hobbyisten die veelvuldig filmen met hun smartphone is er de SP1+, een handheld stabilizer waar bijna elke smartphone in past.

Voor wie filmt met een GoPro is er de GP1+ GoPro stabilizer, een handheld stabilisator die speciaal is gemaakt voor GoPro. Deze stabilizer dient bovendien als voeding voor je GoPro. Door de 2-assige stabilisatie verbeteren je video’s zichtbaar!

Ook is er de X1 Action Stabilizer voor GoPro. Deze stabiliseert alleen horizontaal, maar is zeer geschikt voor actiesporters en motorrijders; de technologie werkt tot snelheden van wel 300km/u! De X1 stabilisator kan ook gebruikt worden in combinatie met je smartphone.

Als laatste is er de professionele MD2 camera stabilizer. Deze is geschikt voor bijna elke fotocamera, van compact camera tot dslr-camera, en heeft maar liefst 3 assen! Daardoor zorgt de stabilizer voor ultiem stabiel beeld. Hij heeft een tal aan functies zoals de follow-modus en de assen kunnen onafhankelijk van elkaar bediend en vastgezet worden. Met de MD2 maak je van je fotocamera in een handomdraai een professionele videocamera!

 

WenPod: Leverancier van hoogwaardige stabilizers

Met WenPod levert Degreef & Partner hoogwaardige stabilizers voor GoPro action cams, dslr-camera’s en smartphones. Alles is gemaakt van de beste materialen volgens het principe: ’De beste R&D om de meest innovatieve producten te produceren.” Degreef kan de stabilizers van WenPod leveren aan de gehele Europese markt.

 

Bekijken en of bestellen in de webshop >>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-1-13683/product/stabilizer)

 

Team Beemster Schagen

WPGP1_ WPGP1_
WPGP1__18 WPGP1__18
download (2) download (2)
wenpod-sp1-stabilizer wenpod-sp1-stabilizer
download (3) download (3)
images (4) images (4)
WPSP1_ WPSP1_
wenpod-landing-gp1 wenpod-landing-gp1