Nu uw kerstkaarten in de Winkel én Online bestellen

Maar ook heel veel andere foto producten...

Thuis foto’s selecteren en afdrukken

Op uw gemak thuis uw foto’s selecteren, doorsturen en gelijk bij ons in de winkel afhalen. Vanaf nu kan dat via een link om het u nog gemakkelijker te maken. Eénvoudig op uw computer installeren en de instructies volgen. Eenmaal geïnstalleerd kunt u op uw gemak uw foto’s selecteren om daar de mooiste foto’s en posters van te laten maken. Heeft u hulp nodig, of wilt u meer informatie, komt u dan bij ons in de winkel langs en wij leggen het u graag uit.

 

Uitgebreide fotoproducten

U Kunt nu veel meer met uw foto doen dan alleen maar een mooie afdruk tot wel 60 x 90. Canvas was natuurlijk al mogelijk, maar via de software welke u hierboven kunt downloaden, kunt u ook speciale wenskaarten maken, zoals kerst- en verjaardagskaarten, maar ook foto’s op plexiglas, aluminium, Dibond, etc. Daarnaast zijn er mogelijhheden om Fineart prints te maken op diverse materialen, en een keur aan Funartikelen beschikbaar, zoals puzzels, bekers, etui’s, broodtrommels etc.  

 

Direct software downloaden>>> (http://www.silverlab-solutions.com/kiosk_home/Kiosk_at_Home_Silverlab_2.1.22.62.exe)

Software downloaden en meer informatie >>> (http://www.beemsterschagen.nl/pg-332-7-98238/pagina/foto39s_afdrukken.html)

Gebruik voor het installeren van het programma onze dealercode: RF-77001

 

Team Beemster Schagen

20131212kronprinsessparetochprinsessanestelle_fotokungl_hovstaternakatekabor 20131212kronprinsessparetochprinsessanestelle_fotokungl_hovstaternakatekabor
3 3
1 1
kerst kerst
2 2
4 4
prinsessanestelle3c3a5r1fotokungahuset_se prinsessanestelle3c3a5r1fotokungahuset_se
5 5