Gratis zenderpakket bij aanmelden Glasvezel in Schagen

TriNed geeft extra zenders weg tijdens de vraagbundeling

Pluspakket of Fox Sports Eredivisie 1 jaar Gratis !

Wie zich nu aanmeldt voor Glasvezel in Schagen krijgt niet alleen alle voordelen van Glasvezel in huis, maar ook nog eens een jaar lang het Pluspakket of Fox Sports Eredivisie kado. Deze actie ter waarde van € 120,00 is een mooi gebaar van TriNed, bovenop de toch al concurrerend prijzen van de andere zenderpakketten. Deze actie is niet alleen voor de nieuwe aanmeldingen, maar ook voor de klanten die zich reeds hebben aangemeld. Voorwaarde is natuurlijk wel dat we de 40% halen !

 

Altijd dichtbij, betrouwbaar en servicegericht

TriNed is een onafhankelijke provider en levert al 17 jaar internetdiensten met een focus op regionale glasvezelnetwerken. TriNed is een van de meest ervaren providers op glasvezelgebied. Dagelijks vertrouwen duizenden particulieren en bedrijven op hun diensten. Iedereen in Schagen kan straks rekenen op een gegarandeerde basissnelheid van 500 Mbps en kijkt altijd televisie in HD-kwaliteit.

                                                                                                          

Meer vragen of/en iemand persoonlijk spreken ?

Wij als Beemster Schagen kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft over glasvezel in Schagen. Daarom bent u van harte welkom in onze TriNed shop in de winkel aan het Makado Centrum 5 te Schagen. In de shop kunnen wij u precies vertellen wat de voordelen zijn van glasvezel, boven de bestaande aansluiting in uw huis of bedrijf. Heeft u nog meer vragen, en/of wilt u met ons samen de overeenkomst invullen, u bent van harte welkom tijdens de openingstijden in onze winkel.       

                                                                    

Direct aanmelden voor Glasvezel in Schagen >>> (http://www.beemsterschagen.nl/pg-332-7-106384/pagina/glasvezel.html)

De argumenten voor Glasvezel in Schagen >>> (http://www.beemsterschagen.nl/nw-332-7-3638912/nieuws/glasvezel_in_schagen_de_argumenten_op_een_rijtje.html?page=1)

 

Team Beemster Schagen

TRI-063-Algemeen logo FC_HR_vierkant(1) TRI-063-Algemeen logo FC_HR_vierkant(1)