We zijn genomineerd voor Ondernemer van het jaar 2016

Een mooie eer voor een jaar waarin veel is gebeurd...

Promotie-film Beemster Schagen (https://player.vimeo.com/video/195922490?autoplay=1)

 

Er is veel gebeurd dit jaar...

Er is veel gebeurd dit jaar en dat is natuurlijk bij vele van u niet ontgaan. We zijn in april 2016 verhuisd van Makado Centrum 105 naar nummer 5. De winkel is 2x zo groot geworden met een uitgebreider assortiment en veel gemak. Veel belevenis in de winkel, bij het wachten even een kopje koffie aan de grote tafel, maar veel belangrijker de ambience van het geheel is fantastisch. Niet alleen voor u als gast, maar ook voor ons als medewerkers van Beemster Schagen. Elke dag als we werken, is het met groot plezier. Nog elke dag komen er gasten in de winkel, welke de winkel en het interieur in het bijzonder, prijzen. Ook het feit dat we de ”durf” hadden om dit te doen...

 

Nominatie voor Ondernemer van het jaar 2016

Natuurlijk is de nominatie al een fantastische erkenning op zich. Het feit dat de klanten, ik noem ze liever gasten, en de ondernemers dit voorstellen is al een mooie bevestiging, dat we in hun ogen en belevenis goed bezig zijn. Dank daarvoor.

 

Mening van de Ondernemers Federatie Schagen

Beemster Schagen is genomineerd aangezien de ondernemer de durf heeft getoond om te investeren. Er is een prachtige nieuwe winkel gerealiseerd in het Makado Centrum. Daarnaast zet de ondernemer zich in t.b.v. de realisatie van het Glasvezelproject.”

 

Deelt u de mening ?

Deelt u de mening dat wij de publieks prijs van de Schager Courant en / of de ondernemers prijs van de Ondernemers Federatie Schagen zouden moeten krijgen? Stem dan op ons via onderstaande link. Wij danken u hartelijk voor uw stem.

 

Stemmen voor particulieren >>> (http://acties.noordhollandsdagblad.nl/quiz/283310_540/Publieksprijs-ondernemer-van-het-jaar-uit-t-Zand.html)

Stemmen voor ondernemers >>> (http://www.ondernemendschagen.nl/vt-27000-7-1/stem/verkiezing_van_de_ondernemers_van_het_jaar_2016.html)

 

 

Cor Posthumus,

Team Beemster Schagen

 

 

 

 

DSC00024 DSC00024