Zoekt u een lens voor uw Samsung NX fotocamera ?

Fotodiox adapter voor uw Samsung NX systeemcamera...

Samsung objectieven niet meer te leveren ?

Sinds de productiestop van Samsung camera’s zijn er veel mensen teleur gesteld door het feit dat er ook geen objectieven (lenzen) meer te krijgen zijn voor hun NX systeem camera. Alle beschikbare lenzen die er waren zijn ondertussen verkocht, zoals bijvoorbeeld de populaire Samsung 50-200 mm telelens. De Samsung NX camera is een uitstekende camera en heeft meerwaarde als deze kan worden voorzien van een andere (tele) lens.

Het ei van columbus

Daarom is er nu een oplossing op de markt. Middels een adapter van bijvoorbeeld Fotodiox kunt u op een éénvoudige manier toch een andere lens op uw Samsung NX plaatsen. U plaatst de adapter op uw Samsung NX camera met aan de contra kant een aansluiting voor bijvoorbeeld een Canon-EF lens. Dit hoeft niet perse een Canon lens te zijn, maar het gaat om de vatting, geschikt voor Canon, dus ook een Sigma of Tamron volstaat. Op deze manier kunt u toch bijvoorbeeld een telelens op uw Samsung NX camera plaatsen. De camera werkt helemaal automatisch, alleen moet u handmatig scherp stellen. Ook kunt u met de adapter een diafragma simuleren.

 

Meer informatie >>> (http://www.beemsterschagenshop.nl/pd-27959-1-11142/product/toebehoren#?MinPrice=5&MaxPrice=299&Keyword=&fs=7859&SpecificationsFilterMethod=0)

 

Team Beemster Schagen

Fotodiox Pro  EOS NX Fotodiox Pro EOS NX
eosa-nx-p-dclk-04_large eosa-nx-p-dclk-04_large
Fotodiox Pro met camera Fotodiox Pro met camera
41CxkeXpiiL._SX466_ 41CxkeXpiiL._SX466_
41z16RPfyHL._SX466_ 41z16RPfyHL._SX466_
51Odz+dQqbL._SX466_ 51Odz+dQqbL._SX466_